Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Många timmar vid symaskinen.

Jaha, så var det onsdag. Den här veckan går ju framåt den också. Idag hade vi inte något speciellt inplanerat, vilket var ganska skönt efter gårdagens fullspäckade schema.
På förmiddagen lullade jag runt och fixade. Hämtade vatten, tömde toan, plockade ihop lite utanför husvagnen.. Vi åt lunch.. jag satte igång två tvättmaskiner..

Så tog vi fram symaskinerna igen! Förra veckan påbörjade vi ett projekt med matchande uppsättningar till småttingarna. Lite mer avancerade kläder att sy än de vi gjort innan.
Idag la vi ganska många timmar på att få klart alla tröjor! Många delar och sömmar på varje tröja!
Vi lyckades bli klar innan mörkret föll! =)

thumbnail_IMG_1626

Det ska bli kul att se hur kläderna passar när barnen kommer på fredag. =)

För övrigt har vi inte hunnit med så mycket idag.
Nu är det läge att snutta på kudden och ladda för morgondagen. Då har vi lite mer saker att göra igen.
Vi måste iväg och handla.. Jag ska locka håret på Linda, vi ska till Make up store för att hon ska sminkas.. vi ska träffa Yurika som ska fotografera. Det lär ju ta sin lilla tid.

Så tack och god natt nu! =)
Kramar Hampus
Polyfamiljen

3 reaktioner på ”Många timmar vid symaskinen.

 1. Hej! Snubblade in på bloggen via sygruppen på fb.
  Läst en stund o förstått Linda har Placenta Accreta?

  Fick själv barn för drygt 2 år sen ..och hade en kombination av Placenta accreta, komplett placenta previa, förtunnad placenta i mittområdet där det även var mest illa fastvuxet samt oroande kärlrikt fastvuxet…har även en medfödd kollagendefekt (EDS) av kladsisk typ som gör vävnaderna extra sköra …

  Det gjordes planerat snitt på mig.flera olika läkare..flera olika förberedelser..inkl kateter i ljumskartärerna med ballonger ifall jag skulle blöda hemskt, artärnål, flera nålar för ev blodtransfusion, särskilld kateter upp mot njurarna o lite sånt… Opererades i sal med röntgenmöjlighet för man behövde kolla var snittet bäst skulle va osv (pga placenta previa oxå ju)

  Hursomhelst…
  ALLT GICK SÅÅÅÅ HIMLA BRA!

  Det e väl det jag vill säga…
  Jag känner igen sååå mkt av det som berättas i bloggen o förstår verkligen oron…
  Men de e sååå duktiga. Och de har sån otrolig koll och kunskap. De tar det säkra först…precis som man ska.

  Det kommer gå fint. De har koll o de kan detta.

  Jag låg ett bra tag på uppvaket efter bara…för de satte en ballong inne i livmodern som ett inre tryckförband o den skulle sitta 6h.
  På mig slapp de skära loss o pussla med urinblåsan. Jag behövde inte sövas för vidare operation… Jag behövde inte ta bort nåt alls.

  Vet att otroligt få har placenta accreta. Mitt fall registrerades särskillt o finns nu så vården kan lära sig om detta bättre o mer..o hur rutinerna ska va osv.

  All lycka till Er och er fina familj!

  /Jessica

  1. Tack för att du delar med dig, läste din kommentar innan förlossningen men han bara inte svara innan allt drog igång. Planen för mig var i princip lika som din, om jag hade klarat mig fram till beräknat datum vill säga. Nu blev det ju inte så men allt gick ju som tur är bra ändå.
   Min livmoder togs som planerat bort men mycket annat fick strykas då det helt enkelt inte fanns tid.
   Vad jag förstod det så kunde dom behålla din livmoder, hur gick det till? Enligt de läkare vi haft kontakt med var alternativet att ta bort den vid förlossningen eller annars kulle jag få gå på cellgiftsbehandling under lång tid för att få moderkakan att minska men detta var ändå en metod dom inte rekommenderade. Livmodern skulle ändå inte klara en ny graviditet efter det så det kändes det ju som ”onödigt”
   Härligt att höra att allt gick bra för dig iaf.
   Kram

 2. Det kanske är en dum fråga, men är det alltså så att Linda måste hålla sig i stillhet också, inte bara befinna sig nära lasarettet? Pga graviditeten menar jag? Kan det inträffa ”farligheter” om hon rör sig för mycket, lyfter saker etc? Måste vara otroligt jobbigt och ängsligt i så fall! Hoppas tiden flyger iväg nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons