Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Planen inför förlossning klar!

Puh! Så har vi avklarat den här dagen. Tre saker inbokade.. och dom tre sakerna tog precis hela dagen!
Först hade Linda bokat in en tid för ögonfransförlängning. Tiden för det var 09.45. Det är en tjej som är under utbildning och håller på lära sig det här med ögonfransar. Därav lite billigare pris.. och lite längre tid för att få det gjort. 300:- fick vi betala för Lindas ögonfransar.. som tog typ 3,5 timme att få på plats!
Jag har ingen aning om vad som är normal tidsåtgång för detta.. men det var liiiite drygt!
Under tiden Linda låg där ringde dom från sjukhuset för att tidigarelägga besöket där med en halvtimme. 14.30 skulle vi infinna oss på specialistmödravården.

När vi åkte från Umedalen där Linda fixat ögonfransarna var klockan 13.40. Läge att äta lite sen lunch.. men inte läge att använda för mycket tid. Svängde in på macken å köpte korv och sen var det bara att åka till sjukhuset och leta parkering.
På vägen dit sölade jag dressing på jackan bara för att vi skulle skynda oss. 😉
Linda fiskade fram våtservetter ur handväskan och städade av mig.

14.20 var vi på plats på sjukhuset.
Idag gjordes ett tillväxtultraljud som såg bra ut. Bebisen ligger något under normalkurvan enligt deras mätningar, men inom felmarginalen. Flödet i navelsträngen ser bra ut, urinblåsan ser hel ut, inga blödningar. Alltså är det bara att fortsätta med den plan som finns.
Vi fick träffa narkosläkare idag som gick igenom hur det ska gå till med epidural, katetrar, eventuell sövning och så vidare. Det blir lite jobbigt och känslosamt när läkare går igenom olika scenarion.. men det är också bra att veta vad man kan vänta sig vid operationen.
Det har också lagts upp en plan för de sista veckorna fram till förlossning. Nu har vi alla besök inbokade och vet precis när vi ska infinna oss på sjukhuset och i vilken ordning allt ska hända.
Det är inte långt kvar nu! =)

IMG_1624
3D-ultraljud vecka 28+4

thumbnail_IMG_1621

Sjukhusbesöket drog ut på tiden och klockan var runt halv fem när vi kom därifrån.
Då åkte vi ner på stan för att äta middag innan det var dags att gå på föreläsning.
Vi bokade biljetter igår kväll till föreläsningen ”Omgiven av idioter”. Det kändes som en bra föreläsning i utbildningssyfte för att förstå sig på sig själv och förstå sig på andra. Kanske kunde vi få lite verktyg som arbetsgivare?

IMG_1395

IMG_1396

IMG_1397

Och jo då! Det var väldigt mycket som kändes bra med den här föreläsningen. Många AHA-upplevelser. Kan verkligen rekommendera er att läsa boken eller gå på en föreläsning.

Nu tackar vi för idag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

3 reaktioner på ”Planen inför förlossning klar!

  1. Hej. Har följt er en tid ned stor behållning och önskar er allt gott.

    Har inte varit på någon föreläsning men vi hade boken som tema vid fjolårets sektionsdagar. Blir lite nyfiken på vad ni anser er/varandra vara för färg/färgkombinationer.

    Hälsningar
    Anna

    1. Ligger lite efter med att svara på kommentarer men ska försöka få till ett eget inlägg framöver om våra färger kanske:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *