Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Gravidfotografering bokad!

Jaha, då var det måndag. Två möten inbokade för vår del. Ett på sjukhuset och ett med en fotograf.
Idag var det dags för cystoskopi för att se om moderkakan påverkat urinblåsan. Utifrån det skulle det göras en bedömning om det behövs nån urolog under operation och om vi kan fortsätta med den plan som är upplagd med datum.
Undersökningen visade att urinblåsan är ganska tillknycklad.. Moderkakan och livmodern trycker ganska mycket mot urinblåsan. Det är ju kanske inte så bra.. men däremot såg urinblåsan fin ut. Fina slemhinnor och inget som vuxit genom urinblåsan. Det är ju positivt. =)
Bedömningen blev att vi fortätter sikta på det datum som är satt och att urologen ska vara med vid operationen. Det pratades om att lägga upp katetrar i urinledarna. Läkarna verkar ganska nervösa över att det är lätt att skada något under operation.
Det är ju bra att dom har kollat upp det här så dom kan planera för en så säker operation som möjligt.

Vårt andra möte var med Yurika som är fotograf. Vi har ju funderat på hur vi ska göra med gravidfotografering. Nu har vi bestämt oss för att hon ska få sköta den här fotograferingen. =)
Idag var vi dit för att Linda skulle kolla på några klänningar att fotograferas i. Vi bokade även in att fotograferingen kommer ske på torsdag eftermiddag. Det ser ut som vädret ska bli bra då, vilket är en fördel eftersom fotograferingen ska ske utomhus. =)
Nu ska Linda prova några klänningar och se vad hon vill fotograferas i. Hon är ju ingen klänning-tjej direkt.. så det kan nog bli en utmaning att dra på sig en sån här vacker gravidklänning med släp. 😉

För övrigt har vi inte hunnit med så mycket idag.
Nu ska vi ladda för morgondagen.. Då har vi tre saker inbokade! Kära värld! 😉 Hur ska vi hinna med det?

På morgondagens schema står ögonfransförlängning för Linda, besök på specialistmödravården och en föreläsning på kvällen.

Nu tackar vi för idag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Gravidfotografering bokad!

  1. Spännande med fotografering, hoppas ni kan dela någon bild sen. Skönt de ändå håller bra koll på Linda & bebisen nu inför sista veckorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *