Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Oväntat besök!

Igår eftermiddag höll Linda och jag på att klippa ut delar till tröjor vi tänkte sy. Planen var att hinna sy tre tröjor till byxorna vi sydde i förrgår innan Erik och barnen skulle dyka upp. Det var ganska tight om tid, så vi hade laddat för att jobba på i rask takt!
Mitt i klippandet rullar en bil och husvagn in på campingen. Linda lyfter blicken.. ”Men va?! Det är ju mamma och hennes gubbe!”
Vi blev ganska förvånade kan man säga. Vilken glad överraskning! =)

Därmed slutade vi klippa tyg och la det åt sidan. Vi hinner sy en annan dag. =)
Vi städade ihop i husvagnen innan vi tordes släppa in dom för att kolla. Dom har ju inte sett vår nya husvagn.. och då ville vi inte visa upp en svinstia. 😉 Symaskiner, tyger, sybehör, tvätt, disk, obäddad säng.. ja ni vet, så som det kan se ut när man inte väntar besök.

Vi visade upp husvagnen, pratade en stund och åkte iväg för att äta middag.
Sen återvände vi till husvagnen lagom innan Erik skulle komma. Så fick han och barnen sig en överraskning också! ”VA?? Är momma och moffa här??”

Idag har vi umgåtts hela dagen allihop. Vi åkte iväg på förmiddagen för att kolla oss runt, gå i affärer och äta lunch.

thumbnail_IMG_1597

thumbnail_IMG_1599

Vi kom tillbaka till campingen lagom till eftermiddagskaffe. =) Solen sken på oss och det var riktigt skönt ute.
Nils och Birk fixade vatten till husvagnen. Dom tycker det år så kul och är sååå stolta över att få ”tanka” husvagnen. =)

IMG_1791

IMG_1792

IMG_1793

thumbnail_IMG_1600

Linda fick presenter av sin mamma också! På fredag fyller hon år och det firades lite idag. =)

thumbnail_IMG_1602
Som vanligt får man god hjälp att öppna paket. 😉

thumbnail_IMG_1604

thumbnail_IMG_1606

thumbnail_IMG_1607

Moa fick en ny cykel idag. Hon har tydligen vuxit ur sin gamla.. så det var bara att fixa en ny. På Stadium hade dom 15% på den cykel hon kollat på tidigare. Då slog vi till på den!
Så Moa har cyklat runt, runt, runt på campingen hela eftermiddagen. =)

thumbnail_IMG_1610

Vi blev bjudna på middag av Lindas mamma och sambo. =) Dom hade tagit med sig älgkött som skulle grillas. Det blev en mycket god middag! En enkel och mycket trevlig tillställning. Tusen tack för det! =)

thumbnail_IMG_1613

Efter middagen var det dags för småttingarna att sova. Tyvärr missade dom efterrätten.. men det gick inte hålla dom uppe längre eftersom ingen av dom sovit middag idag.
Sen serverades tårta och kaffe som en fin avslutning på den här dagen.

Det är så härligt att det blev något extra med den här helgen. =)
Nu tackar vi för idag och ser fram emot morgondagen.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *