Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Dags för gravidfotografering.

Så var det tisdag. En regnig, grå tisdag. Idag känns det inte så motiverande att hitta på något över huvud taget. Vi handlade och gjorde ärenden igår.. tvätten är ren.. det är påfyllt med vatten och latrintanken är tömd.
Så.. vad gör vi idag?
Efter frukost satte vi oss med ett dokument om systematiskt arbetsmiljöarbete.
I kväll ska vi ha möte med personalen på förskolan via telefon och har förberett inför det. Det är ju svårt att få till ett ”riktigt” möte som situationen är just nu.. Vi får göra det bästa av det och samtala med personalen för att stämma av hur läget är just nu.
Så vi har ett par timmar uppbokade ikväll iallafall.

En sån här dag saknar man att vara hemma. Att sitta i en husvagn och inte göra något är ju inte speciellt kul.. hade varit trevligare att vara hemma och jobba, komma hem till familjen och huset.
Suck..

Linda hittade några bilder i sin telefon som togs i helgen. Alltså, man saknar ju dessa små troll! <3

IMG_1349

IMG_1353

IMG_1354

Ja just! Ett tips! Lämna inte en soppåse utanför dörren och åk iväg!
Igår åkte vi för att handla och glömde soppåsen..
Det verkar inte vara snälla fåglar som bor på campingen i Umeå!! 😉
Kom tillbaka till en sprängd soppåse och skräp överallt..

IMG_1357

Bebismagen växer. =)
Linda har tagit några bilder på magen.. men vi funderar på om vi skulle ha gjort en vettig gravidfotografering nån dag. Kan ju vara kul att ha något finare än en egentagen bild i spegeln. 😉
Skulle ha tagit å kollat ut några fina platser i Umeå att fotografera på. Nån som har tips på det?
Sen är ju frågan vad Linda ska ha på sig.. något hon känner sig bekväm och vacker i. Hmm.. hennes utbud av klänningar i garderoben är inte så så stort!
Dags att ta tag i det här ganska snart! Det är ju inte så länge kvar av graviditeten.

IMG_1359

IMG_1360

Ha en fortsatt fin dag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Dags för gravidfotografering.

  1. Googlade lite och hittade en fotograf i Umeå som heter Yurika. Hon verkar väldigt duktig på gravidbilder och har även klänningar att låna ut!

  2. Tips på underbara fotografer som tar otroligt fina gravidbilder (och lånar ut klänningar), skriver instagramnamnen (alla bor i Umeå)

    Yurikaphotography

    Lupinfoto

    Englenphography

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *