Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Valborgsfirande..?!

Så var det sista april..! Otroligt att hela april redan har gått. Det känns skönt att kunna bocka av ännu en månad av den här graviditeten. =) Imorgon går vi in i maj.. den sista hela månaden att räkna ner. Sen kommer juni och då blir det bebis! Om allt går som det ska så blir det så iallfall.

Sista april ja.. det brukar man ju fira på något sätt kom vi på idag. Majbrasa, godisregn, nån kör som ska sjunga.. en del dricker en öl eller två.
För mig och Linda blir det inget av det. För vår del var det här en helt vanlig dag.. ännu en dag i husvagnen.. ännu en dag att slå ihjäl för att komma till nästa dag.
Vi tog bilen till Avion för att hämta ett par byxor vi beställt på Lindex. Passade på att köpa morsdagspresent till våra mammor.. åt lunch.. köpte diskmedel.. Å sen tillbaka till husvagnen.

Då tog tag i att städa husvagnen. Idag blev det knäskurning och hela rubbet! Har tvättat lakan och kläder. Nu känns det fräscht och fint här igen.
Sen tillbringade vi resten av eftermiddagen ute i solen. Vi njöt av utsikten över våran snöhög bakom husvagnen. 😉 Bäst att passa på att njuta av den nu innan den tinar bort. =D

IMG_1341

IMG_1579

För Eriks del blev det lite mer valborgsfirande. Han tog med barnen ner till hembygdsgården för att se på majbrasan och va med på godisregn. =)
Kul att barnen fick vara med på detta. Det är ju det viktigaste i allt detta.. att barnen har det bra och har kul. =)

IMG_1709

IMG_1711

IMG_1712

IMG_1713

IMG_1714

IMG_1715

IMG_1717

IMG_1718

IMG_1719

IMG_1721

IMG_1722

IMG_1723

Nu önskar vi alla en fortsatt trevlig Valborg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

6 thoughts on “Valborgsfirande..?!

 1. Hoppas ni inte tar illa upp men jag undrar hur det fungerar rent praktiskt med Hampus äldsta dotter när du är borta så ofta. Bor hon ändå ”växelvis” i huset fast du inte är där?

  1. Ingen fara, vi tar inte illa upp av den frågan. =)
   Den här perioden har Hampus kommit överens med Isabelles mamma om att hon bor där under veckorna och följer med till Umeå varannan helg.

 2. Wow, sista hela månaden förhoppningsvis, väl kämpat allihopa! Har ni öppnat kuvertet med kön ännu? Eller har den lilla råkat visa upp sig från vinkeln ändå vid något av alla UL?

  1. Vi har inte öppnat kuvertet.. och inte heller sett på UL. (Otroligt nog)
   Så vi vet fortfarande inte vad det är för kön. =)
   Ha det gott!

    1. Alltså helt ärligt så har vi försökt se om vi själva kan se könet på något av alla ultraljud som vi ändå gjort men nä, helt hopplöst :) Och nu är det ju inte så lång tid kvar så känns nästan lite dumt att kolla i kuvertet nu om vi kunnat hålla oss så här länge :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *