Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Minskade fosterrörelser!

Först måste jag lägga upp en bild på en pannkaka. Annars blir nog Linda sur. 😉
Jag har kanske råkat nämna på att jag servar henne dygnet runt nu.. kanske har råkat nämna det fler än en gång dessutom. Jag tror inte att jag har gnällt.. bara påpekat och sagt ”jag fixar det” så fort Linda kommit på något hon är sugen på.
Igår var hon sugen på pannkaka till kvällsfika.. där vid klockan 21.00 kom jag på det och kanske suckade lite..
Då tog Linda och klev upp från soffan och vispade ihop en pannkakssmet! Tog fram stekpannan.. stekte pannkakor.. vispade grädde..
Under hela proceduren var jag beredd att kliva upp för att ta över. 😉 Men det behövde jag inte! Hon slutförde sitt projekt med att fixa pannkakor! =)

IMG_1336

Idag åkte vi och handlade efter frukost. Mat behövs ju varje dag som det verkar..
Sen åt vi lunch och fixade lite vid husvagnen.
Linda började fundera på bebisen.. hon hade inte känt den lika mycket som hon gjort tidigare.. Ett par dagar har den rört sig mindre än förut. Idag hade hon bara känt nån liten rörelse från morgonen.
Vi kom överens om att det nog är bäst att kolla upp det här! Bättre att kolla en gång för mycket än en gång för lite. Linda ringde till förlossningen för att höra vad dom tyckte.

Det var bara att sätta sig i bilen och köra dit. Vi fick komma in på ett undersökningsrum direkt.
Vi hade tur att få träffa en av läkarna som redan är insatta i vårt fall. Hon började med att kolla med ultraljud.. fasen.. jävligt nervöst faktiskt!
Hon såg att hjärtat slår och det verkar vara normalt med fostervatten.
Puh!
Sen satte dom på grejor för att kolla en kurva. Så fick hon ligga där i 20 minuter.. Allt ser bra ut! Så kan vi slappna av lite igen.
Man blir ju nervös att det ska vara nåt allvarligt.

IMG_1337

IMG_1338

Resten av eftermiddagen har vi varit i husvagnen och tagit det lugnt. Svarat på lite mail och grejat på.

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 thoughts on “Minskade fosterrörelser!

    1. Är inte rädd för att visa personnumret då man ändå inte kan göra speciellt mycket med det. Det går även att ringa skatteverket och få reda på det om det nu är så att man skulle vilja ta reda på det, men tack för omtanken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *