Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

3 månader hemifrån.

Då var denna helg över. Vi njöt av söndagen i solen och åkte till lekplatsen/äventyrsbanan vid Ersboda. Vi hade fått tips från en läsare om att det skulle vara en bra utflykt. Vi tackar för det tipset! Det var ett väldigt bra utflyktsmål. =)
Vi fick vara ute i solen och det var helt gratis! =) Barnen hade minst lika roligt som om vi skulle betalat för att gå in på ett lekland.
På vägen dit svängde vi in på Biltema för att köpa med oss korv till lunch. Festis hade vi packat med oss redan.. så lunchen idag kostade inte många kronor heller. =)

Den här lekplatsen hade lite mer att erbjuda än vanliga lekplatser brukar ha. Även de äldre barnen tyckte det var kul. =)

IMG_1323

IMG_1324

IMG_1325

IMG_1327

IMG_1328

IMG_1333

IMG_1335

IMG_1561

IMG_1562

IMG_1564

IMG_1565

IMG_1566

IMG_1567

IMG_1571

IMG_1573

IMG_1577

För övrigt så firar vi 1 månad i Umeå nu. Alltså.. har det redan gått en månad sen vi flyttade hit nu? På nåt sätt så känns tiden gå mycket fortare nu än den gjorde medan vi var i Östersund.
Troligtvis beror det på att vi faktiskt har något att göra om dagarna nu. När vi bodde på hotell i Östersund fanns det inga måsten. Där var frukosten serverad, nån annan kom och städade.. vi kunde inte laga mat.
Nu när vi bor i husvagnen så måste vi ta fram frukosten själva, städa, fylla på vatten, tömma latrintanken, diska, handla och så vidare. Vi har våra vanliga vardagssysslor att göra och då blir inte dagarna så långa heller.

Idag är det 3 månader sen Linda lämnade Strömsund. Hon har inte sett huset sen dess! Hon funderade idag på hur det kommer kännas att komma hem igen.. Nästan så hon glömt bort hur det ser ut där. Kommer det kännas konstigt den dagen hon får åka hem? Ja, kanske?
Det är ju dessutom ett tag kvar innan hon kan lämna Umeå. Innan hon får se vårt hus igen har det kanske gått fyra och en halv månad. Det är ganska lång tid det.

Men, men. Vi är glada för varje dag som går och att graviditeten fortlöper bra under omständigheterna. =)
Nu tackar vi för den här fina helgen tillsammans.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 thoughts on “3 månader hemifrån.

  1. Hej vad kul at ni också gillade Ersboda äventyrspark är lite ”agasamt” att tipsa om saker och hoppas att någon annan gillar det också.

    Ha det gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *