Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

En snabb dusch.. jo tjena!

Så var det lördag! Vi vaknade upp till en strålande dag med sol och värme.
Dagen startade klockan 07.30 eftersom barnen bestämde sig för det. Småttingarna vaknade kanske lite tidigare egentligen, men dom lekte själva en stund. Både Nils och Signe ligger i sängar som dom själva kan kliva ur nu. Det gjorde dom inte i den förra husvagnen.. där hade dom sina ”bås” jag hade byggt. Nu är det endast Birk som sover i en säng han inte kan kliva ur själv.

Det var bara att kliva upp och påbörja den här dagen. Efter frukost skulle jag ta en snabb dusch tänkte jag.. och fick med mig typ hela familjen. Alla små barn, Elliot och Erik. Linda somnade om en stund i sängen.. hon missade frukosten.
Det finns jättefina familjerum i servicehuset, så vi tog ett sådant och blockerade det halva förmiddagen. 😉
Småttingarna och Erik började duscha medan jag och Elliot rakade oss. Elliot har ju fått lite fint moppefjun som behöver rakas nu. 😉 Så jag tog tag i att visa hur man rakar sig.

Jag duschade och siste man i duschen var Elliot.
Moa och Isabelle tog ett annat rum och duschade där.
När vi väl var klara tyckte jag att det började närma sig lunch. Kollade klockan.. den visade 10.15. Ehm.. jaha.. Det var inte direkt läge för lunch än.
Isabelle och Elliot var ute med Nils, Signe och Birk på lekplatsen. Moa var rastlös och visste inte vad hon skulle göra.
Jag tog med Moa till Ersboda handelsplats. Där håller några killar på med att byta däck. Erik hade tagit med sommardäcken till lilla Forden. Dom satt inte på fälg, så vi behövde hjälp att fixa det.
Medan vi fick hjälp att byta däcken gick Moa och jag in på Willys å köpte en Pucko i väntan på att dom skulle bli klara.

IMG_1552

Så åkte vi tillbaka till campingen. Nu var det läge för lunch!
Erik hade tänt grillen och grillat på korv. Allt stod framdukat när vi kom. Perfekt! =)

Erik tog tag i att fylla vatten i tanken i husvagnen. Han fick mycket god hjälp med det!
Nils och Birk tog sig an den viktiga uppgiften.
Dom körde vattenkannan med elbilen. =) Dom verkade väldigt stolta över sitt goda arbete! =)

IMG_1678

IMG_1682

Signe har övat på att cykla idag. På kort tid har hon gjort stora framsteg! =)
Kanske kan hon lära sig cykla utan stödhjul i sommar?

IMG_1679

Elliot och Isabelle tog tag i att fixa lördagsmys! Chokladpudding. =)

IMG_1555

IMG_1559

För övrigt har vi hunnit iväg till Avion shoppingcenter en sväng. Elliot behövde shorts och småttingarna behövde lite kläder.
Vi har haft en härlig dag tillsammans!

Ha en fortsatt trevlig helg.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *