Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nu har vi ett datum för snitt!

Fredag idag! Det brukar ju vara en dag många ser fram emot. Det gör vi också, mest för att vi träder in i ny graviditetsvecka på fredagar. =) Idag gick vi in i graviditetsvecka 27. Det går sakta men säkert framåt. =)

Idag hade vi tid bokad på specialistmödravården. Linda fick lämna blodprov och urinprov hos en barnmorska. Vi fick träffa läkare för att prata om planeringen framöver.
Det gjordes inget ultraljud idag…! Läkaren tyckte inte det var nödvändigt eftersom Linda inte haft någon blödning och allt känns lugnt. Det har ju inte varit några direkta förändringar vid de tidigare undersökningarna. Moderkakan har vuxit genom livmodern.. det gjorde den tidigt i graviditeten.. och sen har det sett likadant ut varje vecka när vi kollat.
Det bokades in en tid om en vecka för nästa ultraljud.

Nu har läkaren pratat ihop sig med övrig personal om ett datum som passar för planerat kejsarsnitt! Ett datum då alla är på plats av sjukhusets ”dream team”. =) Det känns bra att dom satt ihop en styrka med den bästa kompetensen inför det här ingreppet.
Alltså har vi nu ett datum! Vi ska fundera lite på om vi vill gå ut med det eller inte.. Ni får avvakta lite. 😉

IMG_1550

Fredagar innebär också att Erik kommer med barnen! Ännu en sak att se fram emot. =)
Idag kom dom iväg lite senare från Strömsund eftersom Erik var tvungen att jobba längre än han brukar.
Dom rullade in på campingen vid 20.20. Barnen rusade in i husvagnen och var superglada att få komma hit. =) Och vi var superglada att dom kom. <3 <3 <3
Vi åt kvällsfika tillsammans innan småttingarna skulle sova. Dom var lite på övertid, men det gick bra ändå. Får se hur det blir imorgon bara. 😉 Dom brukar ha en tendens att vakna i vanlig tid trots att dom somnat senare.. vilket brukar resultera i smått trötta och halvgriniga barn på dagen. Det är bara att vara beredd på att lägga dom och sova middag! =)

IMG_1320
Erik hade skickat bild på Birk. Tror han har ätit smoothie till mellis. 😉

I vanliga fall är inte Erik den som shoppar kläder direkt. Men den här veckan var det utförsäljning på Team Sportia i Strömsund. En lastbil brann utanför butiken tidigare i veckan så allt som eventuellt var rökskadat såldes till halva priset. Då passade Erik på att åka dit för att fynda Norrlands-kläder.
I allt kaos som var där lyckades han roffa åt sig matchande tröjor till Nils, Signe och Birk. =)

IMG_1321

IMG_1322

Nu tackar vi för idag och ser fram emot en härlig helg tillsammans! =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

10 thoughts on “Nu har vi ett datum för snitt!

 1. Det är väl tur att det finns expertis inom området vid såna här riskgraviditeter. Och att vi lever i den tiden!

  1. Och tänk vad mycket bebisen kommer bidra med när hen sen blir världens mest framgångsrika företagsledare💪🏼

  2. Klart det ska kosta, vad är det där för en kommentar? När jag födde mina tvillingar med snitt, så var det dubbla team i operationssalen! Sådeså…

  3. Ja, sjukvården är tillgänglig för alla. Det är därför vi betalar skatt. Du får ju också hjälp om du skulle behöva…

  4. Sedan får vi inte glömma att sådan här specialistvård också behöver riktiga patienter för att upprätthålla och utvidga sin kompetens , som i sin tur kan öka kunskapen och underlätta för andra patienter. Så man kan inte bara klaga över att det blir dyrt.

  5. Ja, tänk vad saker och ting kostar. Politiker som går i pension flera år tidigare än vad en vanlig svensk kan göra. Kriminella som kostar både pengar och lidande för offren. Det finns större utgifter som man kan gnälla över.

   Detta är inget att gnälla över.

  6. Hur var det nu då? Hade man inget snällt att säga kunde man vara tyst va? Vi har redan varnat dig.
   Man får absolut fråga saker men har du aldrig något positivt eller snällt att säga?

 2. Sedan får vi inte glömma att sådan här specialistvård också behöver riktiga patienter för att upprätthålla och utvidga sin kompetens , som i sin tur kan öka kunskapen och underlätta för andra patienter. Så man kan inte bara klaga över att det blir dyrt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *