Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Dags för sommardäck kanske?

Igår eftermiddag åkte Erik och barnen hem. Vi är tacksamma över att vi fick några extra dagar tillsammans den här helgen. Vi hade en lugn och härlig påsk tillsammans! =)
Såklart var det tråkigt att dom åkte.. men det är ju snart helg igen. Den är ju bara fyradagarsvecka den här veckan.

Vi fick några bilder hemifrån. Erik hade dragit igång grillen och dom hade en härlig middag på altanen.

thumbnail_IMG_1524

Idag är det 100 dagar kvar av graviditeten! Iallfall enligt appen.. verkligheten ser ju lite annorlunda ut. Det är väl ungefär hälften av det egentligen.
Det närmar sig iallfall. =)

thumbnail_IMG_1525

Även idag har det varit härligt väder! Varmt och soligt. =)
Linda och jag åkte en sväng på förmiddagen för att lämna lite saker till BW Fritid som hörde till den gamla husvagnen. Vårt nya tält hade kommit, så vi fick med oss det därifrån.
Vi tog en tur på Willys för att handla mat och Rusta för att köpa tvål, tvättmedel och lite annat.

Sen har vi tillbringat resten av dagen vid husvagnen. Vi satt ute i solen en bra stund. Lika bra att njuta av vädret när det är så härligt.

Erik skickade lite bilder hemifrån på eftermiddagen. Det var härligt väder där med idag. Barnen lekte ute och Erik bytte till sommardäck på bussen. Han fick lite hjälp av barnen också.  😉

thumbnail_IMG_1533

thumbnail_IMG_1534

thumbnail_IMG_1535

thumbnail_IMG_1536

thumbnail_IMG_1537

Till middag idag serverade jag ugnsbakad rotselleri, fläskytterfilé, bearnaissås och grönsaker. Inte så dumt på en tisdag. =)
Dessutom tyckte jag att jag var supergullig som fick till hjärtformade köttbitar att servera Linda. 😉

IMG_1316

Nu tackar vi för idag! Imorgon väntar lite administration.. finns ganska mycket att göra. Vi började idag med att lägga sommarschema för personalen. Ganska tidskrävande och mycket tankearbete! Börjar se någorlunda klart ut, men ska se över det imorgon igen innan vi skickar ut det.

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *