Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hur svårt ska det vara att köpa en TV??

Så var det onsdag.. dymmelonsdag t.o.m. Är det någon som har någon speciell tradition den här dagen? Jag är iallfall inte uppvuxen med att man gör något speciellt.
Men om jag förstår det rätt så är det många som sätter lappar på varandras ryggar i smyg..? Och kyrkorna ska sätta i trästavar i klockorna istället för metallstavar.
Nåja.. vi har inte engagerat oss så mycket i det. =)

Vår onsdag började klockan 08.30 med att klockan ringde.. 08.40.. nästa ringning.. 08.50.. när, dags att gå upp! 08.59.. okej, nu kliver vi upp. =)
Snabb frukost bestående av en tallrik yoghurt och sen iväg till servicehuset för att duscha.
10.40 åkte vi från campingen mot sjukhuset.
En bekant till Linda var här idag så vi mötte upp henne för lunch. Hon hade några timmar att slå ihjäl innan hon skulle åka med ambuss.. och vi har ju massor av timmar att slå ihjäl. Så vi hjälptes åt att slå ihjäl några timmar tillsammans. =)

IMG_1288
Den här bilden tog Linda imorse. Magen växer! =)

Vid 13.00 åkte vi från sjukhuset.
Vi hade i uppdrag att köpa en tv till husvagnen. Önskemålet är en 24″ tv med inbyggd DVD.
Vi hittade en på Netonnet igår som vi köpte. Superbra tänkte vi! Tills vi försökte montera upp den och insåg att hålen för att fästa tv’n på väggfästet var för långt upp. Då tog tv’n i bänken under..
Så.. vi fick lämna tillbaka den tv’n och leta vidare.

Idag har vi varit till Mediamarkt och Elgiganten.. men utan resultat. Uppenbarligen är DVD omodernt..
Men det hade ju som varit smidigt i husvagnen där tillgången till internet kan vara begränsad.
Vi skulle behöva en tv där hålen på baksidan sitter mer på mitten. Vi får nog lägga ut en sökesannons om det här. Det borde ju finnas nån som har en begagnad tv som passar. =)
Nån av er läsare som råkar ha en? =)

thumbnail_IMG_1499

Efter vårt letande efter tv återvände vi till husvagnen.
Vi satte oss ute i solen och fikade.
Efter en stund svänger en bil in bakom oss.. Mhm.. vad är det nu då?

Ut kliver en släkting som jag inte sett på länge! Det var något oväntat! Trevligt med en pratstund och vips så var en timme till avklarad. =)

Nu tackar vi för idag och ser fram emot morgondagen. =) Vi håller tummarna för att barnen håller sig friska så Erik och dom kan komma till Umeå!
Jäkla magsjuka som har härjat nu ett tag!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Hur svårt ska det vara att köpa en TV??

  1. Det finns olika bra sidor på Facebook. Gå in på dem och sök efter en tv med inbyggd DVD. Eller kolla på Tradera eller blocket.
    Tips bara.

  2. Ett alternativ, det finns väl väldigt små portabla dvd-er som annars skulle kunna funka, eller? Hoppas ni får en mysig påsk och kan vara samlade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *