Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Preliminärt datum för förlossning.

Så var det måndag och ny vecka. I normala fall brukar man ju märka skillnad på vardag och helg.. men den här måndagen kändes det som ingen skillnad från dom dagar som varit. Eftersom Erik och barnen inte kom den här helgen så flöt allt bara ihop på nåt sätt.
Men ja.. det är tydligen måndag sägs det. 😉

Vi hade en tid bokad på sjukhuset klockan 15.30 och skulle få dagen att gå innan vi skulle dit.
Vi gjorde dom vanliga morgonrutinerna. Åt frukost, duschade och fixade oss iordning. Och nu då? Ja.. jag tog fram alla bruksanvisningar som följde med husvagnen.
Bläddrade igenom och läste på om alla möjliga olika funktioner. Kan ju vara bra att veta hur allt funkar.
Fantastiskt mycket att läsa! Det följde med en bruksanvisning för stereon, en för köksfläkten, en för hur man installerar en toalett, en för hur man använder toaletten, en för värmepannan, en för stabiliseringsdraget, en för kopplingsanordningen, en stor bok för övergripande information, en för spisen, en för gasolen, en för luftkonditioneringen… och så vidare!! Kära värld!! 😉 Här finns måååånga timmars läsning.. (om man orkar och vill;)

thumbnail_IMG_1496

Fick meddelande från vår anställda i cigarraffären med bilder. =)
Hon har gjort iordning påskägg med godis och lotter som ska säljas samt skyltat om i fönstret!
GLAD PÅSK! =)

thumbnail_IMG_1497

IMG_1278

På eftermiddagen pratade vi med Erik. Han är fortfarande hemma och vabbar. Vi fick prata med barnen också.. men dom var inte så intresserade av nåt samtal idag. Det kan man ju förstå när dom mår dåligt och är sjuka. <3

Vid 14.45 åkte Linda och jag till sjukhuset. Lika bra att åka i god tid! Förra gången vi skulle dit på eftermiddagen fanns det inga parkeringar, så vi tänkte att vi skulle ha tid på oss.
Bara för det fanns det flera lediga parkeringar när vi kom fram.. så vi fick sitta i väntrummet en halvtimme istället.

Undersökningen gick bra. Vi fick veta resultatet från magnetröntgen och det gjordes en ultraljudsundersökning idag. Enligt vad dom såg på MR så kunde dom inte se någon förändring från januari till nu. Det var ett mycket positivt besked! Det ser fortfarande ut så att moderkakan tränger genom livmodern på ett område och att det växer blodkärl mot urinblåsan. Så länge det håller sig stabilt på det sättet så är det bra. Börjar det tränga genom livmodern mer och växa mer mot urinblåsan så är det lite mer oroväckande.

Idag fick vi också höra lite mer om vad vi kan vänta oss när det väl är dags för förlossning. Vart vi ska infinna oss och när.. hur lång tid man kan förvänta sig att allt tar.. vart vi hamnar efter operation.. och så vidare.
Det pratades även om ett preliminärt datum för förlossning! Nu är inget klubbat och bestämt, men vi vet ungefär när det blir om inget annat inträffar.
Nu är det bara för oss att fortsätta vänta ut tiden.. Linda ska fortsätta ta det lugnt för att inte provocera livmodern i onödan.

Resten av kvällen har vi tillbringat i husvagnen. Lagat middag, övat doplåtar på pianot, druckit kaffe, diskat.. ja.. allmänt pyssel bara.

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

2 reaktioner på ”Preliminärt datum för förlossning.

  1. Skönt att det ändå var positiva besked, spännande med ett datum att sikta mot ju. Krya på sjuklingarna därhemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons