Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Tidig morgon imorgon.

Så var torsdagen gjord. Den här dagen känns som den gick ganska snabbt! Hmm.. hur kom det sig? Vad har vi gjort idag?
Jo, vi tog bilen och åkte till Ersboda på förmiddagen. Skulle in lite snabbt på BW Fritid för å kolla lite mer på den där husvagnen vi blev sugna på.
Tänkte att vi skulle hinna det innan lunch.
Det tog lite längre tid än vi hade beräknat dock.. vi blev kvar och pratade husvagnar, kollade runt, kollade på en offert om vi skulle byta husvagn.

Vi åkte därifrån vid 13.45 tror jag det var. Läge för en något sen lunch. =)
Då drog vi till Ikea för att käka och köpa lite nya lakan.
Sen åkte vi tillbaka till campingen.
Om vi nu ska byta husvagn så måste det göras fukttest för att se att husvagnen inte är fuktskadad. Ska dom lyckas göra fukttest är det läge att dom kommer åt alla väggar och i skåp.
Därför monterade jag bort sängbygget jag fixade till Nils, Signe och Birk. Det är bara några skruvar, så det är lätt att montera tillbaka om det behövs.

IMG_1487

Sen är ju frågan vart vi ska göra av alla grejor? Det är ju fullt överallt.. men vi får väl bära ut en del i bilen och resten måste nog vara kvar.. så får man väl flytta på sakerna allt eftersom när testet ska göras. =)

Resten av eftermiddagen har vi mest tagit det lugnt.. Lagat middag, pratat med Erik, duschat..

Inför morgondagen har vi klockan ställd på 07.00. Vi har en tid på sjukhuset imorgon bitti. Linda ska genomgå en magnetröntgen. Hoppas dom inte ser något allvarligt på den nu!

Så tackar vi för idag och säger god natt.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Tidig morgon imorgon.

  1. De ggr vi har bytt husvagn/husbil så har det absolut inte varit meningen. Vi har precis som er åkt för att köpa heeeelt andra saker. En gång letade vi platsglas och kom hem och hade skrivit på att vi köpt en ny husvagn. Ja sen har det fortsatt så genom åren. Så att åka och köpa en ny burk toamedel kan bli väldigt dyrt har vi lärt oss!

    Spännande och se om ni byter :)
    Håller tummen för er att det går bra för er i dag på röntgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons