Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Det går att tävla i allt!

Igår var en ganska aktiv dag för oss. Vi hade en lista på saker att uträtta. På den listan stod bland annat tvätta bilen, tanka, handla mat, köpa register till pärmar, fixa lampor till husvagnen med mera.
Vi hade saker att göra hela dagen och den gick då ganska fort.

thumbnail_IMG_1483

Vi hittade en gör-det-själv-hall i närheten där vi tvättade bilen. 2,50:- per minut och tillägg för kemikalier man använder.
AHA! Det här är något som passar oss! Som tävlingsmänniska så gillar man såna här saker. Det är ju bara tråkigt med ett fast pris.. då finns det ju ingen anledning att skynda sig.
Nu gällde det att tvätta bilen snabbt och effektivt för att hålla kostnaden nere!
GAME ON! 😉

Linda körde avfettningssprutan medan jag plockade ur skräp och mattor. Vi körde en sväng med dammsugaren och högtrycken.
62:- kostade detta oss. =) Får se om vi kan klå det nästa gång vi ska tvätta bilen. 😉

57651207880__226F6169-6AB8-41FC-808D-A1E76F59B531

Idag hade vi ingen lista att följa.. inga direkta saker som måste göras.
Så.. när man blir tillräckligt uttråkad (vilket brukar ta cirka 10 minuter;) så tar man tag i nåt bara för att man är rastlös. Linda började städa skåpen.. jag bakade en sockerkaka.. vi fortsatte med att rensa och städa.. laga mat.. diska.. duscha.. kollade på några avsnitt av Robinson.. laga mat igen.. pratade med barnen via Facetime. =)
Och vips så har den här dagen också gått.

IMG_1257

IMG_1258

Vi hade ett besök bokat på sjukhuset imorgon. Det ringde dom och bokade om. Hmm.. inte för att det är bråttom med något besök, men vi hade ju som ändå ställt in oss på att ha den utflykten på onsdagen. Nu har vi inget besök där förrän på fredag.
Vi får helt enkelt hitta på något annat imorgon för att få den dagen att gå.

Nu tackar vi för idag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 thoughts on “Det går att tävla i allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *