Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Linda plötsligt illamående!

Den här morgonen hade jag klockan ställd på 07.40.  Klockan 09.00 hade Linda en tid på BB hemvård för att få järndropp. Alltså inte läge att ta sovmorgon idag.
Det här med nålstick är ju inte Lindas bästa gren.. Hon brukar va lite trixig att sticka.. hon har svimmat.. det vägrar fungera.. ett blodprov kan ta en halv förmiddag..
Så jag hade inga stora förhoppningar om att det skulle gå snabbt på sjukhuset idag.

Vi blev mottagna av en lugn och ganska tyst person. Vi fick komma in på ett rum och hon började leta fram grejor. Det tog några minuter.. vilket räckte för att Linda skulle stressa upp sig över nålsticket.
Så det blev till att tala om för henne att andas så hon inte glömde bort det. 😉

Sticket gick över förväntan bra iallfall! =) Det var en mycket skicklig sköterska som gjorde det.
Klockan 09.40 var vi klara och redo att åka och handla. Vi gjorde en handling inför helgen och åkte sen ner till centrum.
Klockan 12.00 skulle vi träffa min gamla klasskamrat för lunch. Så vi fördrev tiden med att kolla runt i affärer.

Vi åt lunch på O’Learys idag. Laxfilé och risotto. Mycket god mat! Och mycket trevligt att träffas och prata gamla minnen och uppdatera sig om nuläget med en klasskompis. =)
Däremot började Linda må illa under lunchen. Hon kallsvettades och försvann på toa.. Sen höll det i sig några timmar. Illamående och helt ur balans.
Kan det vara en reaktion på järndroppet kanske?

IMG_1242

Vi kom tillbaka till husvagnen vid 14.45. Då tog jag å svängde ihop en smörgåstårta. Det blir bra till fredagsmys. =)
Vi gick och duschade och mixtrade på lite inför att Erik och barnen skulle komma. Lagade middag så den stod redo när dom anlände.

IMG_1244

Eriks dag har bestått av en härlig dag på förskolan. Idag serverades lunchen ute! =) Nu har vi den härliga perioden framför oss! Den varmare delen av året brukar lunchen serveras mer ute än inne. Det är så smidigt och härligt. Sparar mycket städning inomhus. =)

IMG_1479 (1)

IMG_1480 (1)

Vid 15.20 åkte de mot Umeå. Den här gången hade han med sig Alexander, Moa, Nils, Signe och Birk. Alexander följde med för att shoppa kläder! Det är morgondagens stora uppdrag! Fylla hans garderob!

1B311F91-0336-4A3C-BC11-B6ECE8E8CAD6

IMG_1482

Nu ser vi fram emot en härlig helg tillsammans! =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

En reaktion på ”Linda plötsligt illamående!

  1. Jag får järndropp med jämna mellanrum och nu sist blev jag fruktansvärt illamående och väldigt yr i huvudet under flera dagar! Håller tummarna för er! All lycka ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *