Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Dåligt blodvärde.

Torsdag idag.. när vi är hemma brukar det innebära torsdagsstädning. Det är en aktivitet som brukar ta ett par timmar för hela familjen. Det är som skönt att ha det städat och rent inför fredag och helg.
Linda och jag upprätthöll den traditionen med torsdagsstädning idag. Två personer.. 15 minuters städning och sen var det klart. Fördelen med att bo i husvagn är att det inte är så mycket att städa!
Vi plockade undan, torkade av allt med tvättservetter, dammsög golvet och torkade av det. En kvart senare var det klart!
Vi började på allvar överväga att flytta till husvagn permanent! Tänk vad mycket tid och pengar vi skulle spara på det! När man tänker efter är det ganska mycket som är smidigare i en husvagn faktiskt. Köket är såpass litet att man når allt utan att behöva flytta sig ett enda steg. Man behöver inte skrika för att få kontakt med resten av familjen om man är i andra änden av huset.
Vi har ingen gräsmatta att klippa.. Inga rabatter att sköta om.. inte så många fönster att putsa.. Det går inte åt så mycket energi för att värma upp. Vatten och soptömning ingår i hyran av platsen. Kan det bli bättre?
Undrar just om barnen är med på det här om vi tar upp frågan? 😉

På eftermiddagen tog vi en sväng till Ersboda för att förbereda inför påsk. Vi behöver påskägg till barnen och lite fjädrar att dekorera med.
Det var dagens lilla utflykt för att ha något att göra. =)

Linda fick ett samtal från spec.mvc. också. Hon fick veta svaret på blodprovet hon tog igår. Blodvärdet var på 93.. alltså inte så bra. Så imorgon ska Linda infinna sig klockan 09.00 för att få järn. Det är ju som bra om hon håller värdena uppe så hon är i så bra skick som möjligt inför kommande operation.

Erik fick göra ett besök på hälsocentralen idag.. Birk hade slagit i huvudet.. ett fint jack som behövde kollas. Dom limmade ihop det och sen var det bra.

thumbnail_IMG_1479

Sen överraskade Erik med att skicka bild på att han lagade kroppkakor till middag idag! Det har nog aldrig hänt att han lagat det. 😉

thumbnail_IMG_1478

thumbnail_IMG_1480

Resten av eftermiddagen har vi inte dirket varit så aktiva. Har hängt i husvagnen.. Linda har sovit en stund och jag kollat på Robinson.. vi har ätit middag.. duschat.. ja.. typ bara chillat.

Nu tackar vi för idag och ser fram emot morgondagen.
Besök på sjukhuset, lunch med en gammal klasskamrat och sen kommer Erik och barnen. =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *