Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

3D-ultraljud idag!

Så var det onsdag och dags för undersökning igen. Vi hade tid klockan 13.30. Ingen brådska från morgonen alltså.
Vi klev upp, åt frukost, duschade och gjorde oss iordning. Sen drog vi ut med bilen. Vi åkte ner till centrum för att gå på Stadium. Jag fick meddelande imorse om att dom har köp 3 betala för 2 på alla skor. Perfekt! Vi skulle ju köpa stövlar åt Nils, Signe och Birk.
Det var medlemspris på stövlar från Everest nu. 149:- paret. Köpte tre par för 298:- Hade kvar bonus på 153:- så betalade 145:- för tre par stövlar idag! Helt okej! =)

När vi var klara där åkte vi till Ica maxi för att äta lunch och handla. Sen var det dags att åka till sjukhuset. Var framme vid 13.10. Så.. parkering ja.. det var visst fler än vi som skulle till sjukhuset idag! Tidigare har vi snabbt hittat parkering precis utanför ingången. Idag var det något trixigare. Jag släppte av Linda vid 13.17 så hon fick gå upp och anmäla sig.
Jag letade vidare efter parkering.. hittade en ledig parkering typ en kilometer bort!
En rask promenad till sjukhuset då. =)

Efter några minuter fick vi komma in till läkaren. Hon gjorde undersökning med ultraljud. Konstaterade att allt ser stabilt ut. Bebisen mår bra, har normalt med fostervatten och ser frisk ut.
Moderkakan sitter där den sitter och försöker sträcka sig mot urinblåsan.. precis som den gjort hela tiden.
Mitt i allt så flippade hon över till 3D. =)
Vi pratade ju om det för några veckor sedan.. att det skulle vara kul att få se bebisen i 3D. Nu fick vi det helt utan förvarning.

thumbnail_IMG_1474

Linda fick lämna blodprov och kolla blodtrycket. Vi fick inget svar på blodstatusen idag. Blodtrycket är bra.
Däremot har Linda haft ont i huvudet ett par dagar. Kan ju vara så enkelt att det beror på sängen? Lite mindre komfort i husvagnen än på hotellet. Spänningar i nacken som ger huvudvärk.
Men det är ju värt att kolla upp såna saker när man är gravid.. så det inte är något allvarligt fel.

Nu har vi ny tid för undersökning bokad på onsdag om en vecka. Det är även en magnetröntgen inbokad på fredag nästa vecka. Det syns tydligare på magnetröntgen vad som försiggår där inne med urinblåsan och moderkakan.
Utifrån det resultatet ska det tas ett beslut om det är läge för cystoskopi igen. För att se om urinblåsan är angripen.
Det är nästa veckas övningar.. till dess är det bara att sitta lugnt i båten och vänta ut tiden.

thumbnail_5DC2CAB2-7EE6-4AEE-9A49-945B7B80690D

Vi tog och startade grillsäsongen idag! Till middag serverades grillad fläskytterfilé och potatisgratäng. =)

thumbnail_IMG_1475

Så har den här dagen gått. Imorgon har vi ingen direkt plan på vad vi ska göra.. får fundera på det lite.

Ha det gott.
Kramar Hampus.
Polyfamiljen

En reaktion på ”3D-ultraljud idag!

  1. Önskar er all lycka ? enda bloggen ja följer då ni är bäst på å skriva om vardagen… Som vi alla har.. Spännande med bebis, kanske en tjej.. Men ja tror d blir en kille till ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *