Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ja just ja! Sommartid!

Imorse blev jag brydd att barnen hade sovit så länge! Det var ju skönt med sovmorgon, men blev lite stressigt att hinna iväg istället. Vi hade ju planerat att hinna till Biltema och Leos lekland innan Erik skulle åka hem med barnen. Han tänkte åka vid klockan 14.00 för att hinna förbi hos svärmor som fyller år idag.

Nån timme senare fick jag förklaringen på varför det blev som det blev den här morgonen. Linda informerade mig om att klockan ställdes om till sommartid inatt!
AHA!! Just ja! 😉
Alltså fick vi egentligen ingen sovmorgon.. vi missade bara en timme på morgonen p.g.a. tidsomställningen.

Hursomhelst så hann vi på Biltema och Leos lekland.
Ungarna fick leka av sig några timmar och vi åt lunch där.

IMG_1232
Signe var lite sur över att hon inte tog sig upp på vulkanen.

IMG_1233

IMG_1414
Nils är lite för feg för att åka i rutschkanorna.. Men med stöttning av sina syskon så går det bra. =)

IMG_1415

IMG_1416

IMG_1417

IMG_1418

IMG_1419

IMG_1420

IMG_1421

IMG_1423

IMG_1424

När Erik och barnen var påväg hem skickade Moa en bild på Birk. Hon tog den i spegeln vi har uppsatt för att kunna se barnen från förarsätet.
När man ser en sån här bild kan man ju undra hur man ska se om det är något fel..? Hahaha! Värsta lustiga-huset-spegeln. 😉

IMG_1427

När dom andra åkt gick Linda och jag på några affärer. Jag var i akut behov av ett par byxor och Linda behövde nån överdel. Vi hade missat en del i packningen nu när vi åkte till Umeå. =/
Nu har vi kläder så vi överlever ett par dagar till. =)
Vi svängde in på Willys och handlade mat och återvände till husvagnen.

Vi har mixtrat med värmepannan i husvagnen. Cirkulationspumpen har inte gått de senaste dygnen. Kollade säkringarna.. dom var hela.
Googlade.. kan det vara så att cirkulationspumpen har gett upp? Hmm.. vad kostar en sån tro? Går det byta själv?
Fick tips om att ändra i panelen till 12 Volt.. vad det nu ska spela för roll? Fipplade på med det och hittade nån inställning som heter PU. Vet inte vad PU betyder.. men där kunde jag ändra till 12 iallfall.
Testade det och vips så startade pumpen!! =) Hurra!!
Så nu har vi varmt och skönt i husvagnen igen.

Har ätit middag, duschat och sen bara tagit det lugnt.
Så tackar vi för den här helgen.

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *