Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Nu tömmer vi hotellrummet!

Så var det söndag. Idag gjorde vi stora utrensningen av saker i hotellrummet! Nu är dagarna i Östersund räknade. På torsdag bär det av mot Umeå!
Alltså var det dags att försöka få med sig så mycket som möjligt idag så vi får plats med det sista i den lilla Forden när vi ska checka ut.
Två symaskiner, gitarren, en resväska, notböcker, skrivare, kläder, vinterjackorna, frisörsaxar, träningskläder, tyger.. och så vidare! Jäklar vad saker vi fyllt rummet med! =)

Jag åkte ganska tidigt idag eftersom jag hade 1000 saker att göra när jag kom hem. Dessutom skulle jag hämta  Moa, Nils, Signe och Birk. Vi har ju haft barnvakt den här helgen för att kunna gå på föreställningen vi var på igår. Ganska skönt att få lite vuxentid tillsammans också. Men visst.. man saknade ju barnen också. Det är ju så tvådelat det här! I den här situationen vill man ju både hinna med varandra och barnen.. och egentligen känns det som man inte hinner med nåt av det på det sätt man skulle önska. =/

Det är väl värst för barnen att dom inte fick träffa sin mamma den här helgen. Erik fick dom ju träffa i fredags och mig fick dom träffa idag.
Vi får sikta på att alla får träffas nästa helg istället. =)

När jag började närma mig Strömsund ringde jag Moa för att kolla av läget.
”Nils, Signe och Birk sover.. och barnvakten också.”
Mhm.. ja då var det ju inte läge att hämta dom nu då. Jag åkte hem och lastade in allt som var i bussen. Körde igång tvättmaskinen.. satt mig på kontoret och fixade lönerna som ska ut imorgon.. fixade med lite andra papper..
Moa ringde och kollade vad jag gjorde. Så jag frågade om jag skulle hämta dom nu. ”Nä, inte riktigt än.. dom sover fortfarande.”
Jaha.. fortsatte med att hänga tvätt, köra igång en maskin till.. fixa och dona hemma.
Klockan 15.45 hörde Moa av sig igen. Nu var det läge att hämta barnen. =)

Åkte dit. Blev kvar där en stund. Alltid trevligt att ta sig tid att surra lite om allt möjligt. =)
Kom hem vid 16.45. Dags för middag! Och vad skulle vi äta idag då?
Hittade en påse kycklingfiléer i frysen.. två paket grädde, några soltorkade tomater, lök, kryddor.. Det blev kycklinggryta med pasta idag. Helt okej för att ”inte han något hemma”.

Efter middagen var det dags för badning för dom små och dusch för dom stora.
19.00 sov småttingarna och jag kunde greja på bäst jag ville. Städa, tvätta, packa upp, packa till morgondagen.

21.20 kollade jag till dom stora barnen. Dags att stänga ner tv-spel och sånt!
Sen tog jag mig tid att göra något roligare. =)
Jag spelade några lågar på pianot  för att sjunga upp och tog sen fram gitarren. Jag har gett mig den på att jag ska bemästra gitarr och sång! Men det är inte helt lätt tycker jag.
Det är mycket lättare att sjunga till pianot. Då kan jag ju spela en melodi som jag kan följa när jag sjunger. När jag spelar ackord på gitarren har jag ju ingen melodi att följa. En del låtar får jag till någorlunda.. men på många låtar är jag helt ute och cyklar när jag ska sjunga.
Vad tusan ska jag lyssna efter för att pricka rätt när jag sjunger??
Hjälp!! Nån som har något bra tips här??

Övning ger färdighet sägs det ju.. så jag får väl öva och öva! =)
Men det är en aning frustrerande när jag inte hör på en gång vilken ton som ska sjungas.

IMG_1395

Jag har nån slags idé om att jag skulle vilja spela gitarr och sjunga en låt på kommande dop. =) Jag har ju spelat piano och sjungit på Nils, Signe och Birks dop.. så det vore kul att använda gitarren den här gången.
Vi får väl se hur det går. =)

IMG_1394

Nu är det tack för idag!
Imorgon väntar en arbetsdag på förskolan. =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Nu tömmer vi hotellrummet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons