Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sått frön i hotellrummet.

Idag har vi träffat min syster med familj. Dom hade ärenden i stan och då passade jag på att boka in dom på lunch! Man får ju passa på att haffa alla man känner för att ha något att göra. Det sociala livet blir ju en aning reducerat när man är isolerad på det här viset.
Vi åkte till Lillänge och uträttade några saker innan vi träffades på McDonalds. Lunchdaten varade typ 1,5 timme. Ganska lång tid för att vara på Donken. Trevligt var det iallafall. =)

Vi åkte tillbaka till hotellet vid 14.00.
Då gick jag ner och tränade medan Linda chillade på hotellrummet.

thumbnail_IMG_1368

Under tiden jag tränade började jag fundera på saker som måste göras. Skrev ner en lista för att kunna bocka av.
Det första jag tog tag i innan jag duschade var att så fröer!
Erik och Linda hade varit gulliga och köpt frön, jord och små växthus åt mig. =) Nu är det ju hög tid att börja så om det ska hinna bli något av det till sommaren.
Så nu har vi gjort lite mer hemtrevligt på hotellrummet. =)
Undrar om det är vanligt att folk har med sig sånt här när man bor på hotell..? 😉

thumbnail_IMG_1369

Så var jag både svettig och skitig av jord. Läge att duscha alltså.

Sen började vi bocka av från listan. Beställ det här, maila den där, fixa ett schema för det här, skriv ner rutiner till det där.. sök folk som kan jobba.. och så vidare.
Tänk att det alltid finns 1000 saker på att-göra-listan. Skönt att inte vara sysslolös! 😉

Nu tackar vi för idag och ser fram emot morgondagen.
Imorgon ska vi göra ett besök på sjukhuset. Vi ska hämta Lindas journal så vi har den med oss vid flytten till Umeå. Skulle något hända efter vägen så finns informationen lättillgänglig.

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *