Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Wallmans on tour!

Igår hade vi egentligen planerat att äta köttbullar värmda i micron med pulvermos. En av de få rätter vi kan laga med endast en micro och en vattenkokare.
Men så blev det inte. Linda råkade se nån annons på Facebook om att Wallmans on tour skulle uppträda i spegeltältet på torget klockan 19.00. Kanske lite sent för barnen.. men en stund kunde vi ju vara där.
Gratis inträde.. så det var väl inget att fundera på? =)
Det är ju matservering där också, så vi struntade i köttbullarna och gick dit istället.

thumbnail_IMG_1293

IMG_1160

IMG_1158

Vi var där strax efter 18.00 och fick plats vid ett bord tillsammans med två äldre damer. Dom såg en aning skeptiska ut när en familj med fem barn vällde in i soffan vid deras bord. 😉
Vi beställde mat.. och insåg nu varför inträdet var gratis.. Maten var INTE direkt gratis. Men men.. om man räknar på att uppträdandet ingick så var det väl ändå rimligt.

Efter en stund mjuknade damerna vid bordet lite och började prata med barnen. Dom fick mycket beröm för att dom var så snälla och lugna.
Puh! Skönt att vi inte behövde skämma ut oss den här gången. 😉

IMG_1161

IMG_1162

thumbnail_IMG_1301

thumbnail_IMG_1302

thumbnail_IMG_1303

Vi stannade till klockan 20.00. Då var det läge att gå tillbaka till hotellet. Nils, Signe och Birk var på en timmes övertid. Dom var fortfarande lugna och snälla.. men bäst att gå innan det skulle slå över. =)

thumbnail_IMG_1304

Idag har vi firat Isabelle som fyller 10 år på tisdag.
Hon är inte hos oss då och vi kommer inte vara samlade på tisdag. Så vi passade på idag!
Isabelle fick välja vad hon ville göra idag och valde att åka till Storsjöbadet. Erik och jag tog med barnen dit vid 10.15.
Efter ett par timmar tog vi glasspaus och fortsatte bada till klockan 13.00.

thumbnail_IMG_1309

thumbnail_IMG_1310

Vi åkte tillbaka till hotellet för att äta lunch och sova middag..
Sova middag ja.. det var nog bara vi vuxna som var intresserade av det. 😉 Men vi tog det lugnt en stund iallfall.

IMG_1166

Eftersom ungarna ändå inte var intresserade av att sova så tog vi och gick ut en stund på eftermiddagen. Att vara instängd i hotellrummet är inte så roligt i längden.

Vi gick ut på torget för att se om det hände något speciellt.
Arla bjöd på varm choklad och hade lyckohjul där man kunde vinna kossor. =)

thumbnail_IMG_1311

thumbnail_IMG_1312

thumbnail_IMG_1313

När vi druckit upp chokladen och vunnit tillräckligt många kossor gick vi ner till badhusparken för att leka. Skönt att få lite frisk luft och att barnen fick göra av med energi. =)
Vid 17.30 kom vi tillbaka till hotellet och åt middag. Idag serverades micrade köttbullar. 😉

Sen hjälpte Signe och Birk mig med att slå in presenter och göra tårta till Isabelle. Vi fikade och sen var det dags för småttingarna att sova.

thumbnail_IMG_1314

thumbnail_IMG_1315

thumbnail_IMG_1317

thumbnail_IMG_1318

thumbnail_IMG_1319

Isabelle och Moa sitter ute i korridoren där det finns soffor och äter popcorn och vi har landat i sängen framför TV’n.

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *