Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Läkaren har kollat könet. Vlogg.

Här kommer en vlogg där vi prata kring att läkaren har kollat könet, vi funderar på namn och umgås med barnen.

Kramar Polyfamiljen

5 reaktioner på ”Läkaren har kollat könet. Vlogg.

 1. Namnförslag med egen begynnelsebokstav;

  Pojknamn;

  Vidar
  Vilmer
  Vide
  Ruben
  Carl
  Julian
  Joel
  Hilmer
  Love

  Flicknamn;

  Lydia
  Laura
  Lovis
  Frida
  Freja
  Hilda
  Hilma
  Tilde
  Tyra

  Lycka till!

 2. Åke! Vi har en Åke, det är världens bästa pajknamn 😉
  Våran Åke förlöstes med urakut snitt i v.33+3 pga störtblödning hemma. Min moderkaka låg också fel och började olyckligt nog på att lossna. Allt gick bra, mitt liv gick att rädda med ett par minuters marginal. I Maj blir Åke 4år 😊

 3. Ni verkar ju gilla lite gammaldags namn så här kommer när förslag; Levina, Liv, Tekla, Mathea, Justina, Saga och Lotten.
  Folke, Sixten, Otto, Milian och Henry.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons