Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

50% avklarat! Nedräkningen har börjat!

Jaha.. vad ska jag berätta om den här dagen då?
Största delen av dagen har gått åt till ett möte som jag tyvärr inte kan berätta så mycket om ännu. Det är ju lite tråkigt för er läsare.. Men jag lovar att återkomma till det när jag kan berätta.

På detta möte var det viktigt att vi alla tre deltog, så Erik fick åka in till Östersund en extra gång den här veckan.
Trevligt att vi fick vara tillsammans några timmar.. inte för att vi hann umgås precis.. vi var ju upptagna hela tiden och Erik åkte tillbaka till Strömsund vid 15.30 för att hinna hämta barnen på förskolan.

IMG_1137

Linda och jag är tillbaka på hotellet och ganska trötta i huvudet nu. Tänkte att jag skulle redigera en vlogg.. får se om huvudet orkar med det. =)
Erik är tillbaka hemma med barnen.

Den här bilden skickade Elliot:

IMG_1289

Birk var uppe hos honom och testade gamingstolen. =)
Imorgon får vi träffa barnen igen! Det är fredag och helg nu igen! Veckorna går ändå ganska snabbt nu.
Men innan Erik och barnen kommer har vi ett besök på specialistmödravården inbokat. Ny undersökning.. Vi börjar nästan få rutin på det här med undersökningarna nu.
Bara att hoppas att det fortfarande ser bra ut. Det är vecka 20+0 imorgon! Endast två veckor kvar till vi ska befinna oss i Umeå. Det som i slutet av januari kändes som oändligt långt borta börjar nu närma sig!

50% av graviditeten avklarad! (Om vi skulle ha gått tiden ut)

thumbnail_IMG_1290

Nu tackar vi för den här dagen och laddar inför morgondagen och helgen! =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”50% avklarat! Nedräkningen har börjat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons