Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nej! Inte en sån natt..!

Så.. efter en god natts sömn. (I wish!)
Klockan 01.20 vaknade Nils och gnällde.. upp och se vad han ville. Gav honom en flaska välling. Det brukar lösa det mesta på nätterna. 02.30 var det Signe som hade nåt bekymmer och gnällde. Gjorde en flaska välling till henne också.. men den ställde hon bara bredvid sig i sängen och somnade sen om. Mhm.. vällingen löste problemet.. inte för att hon åt den.. men ändå.
04.20 vaknade Nils igen! Då hämtade jag honom och la han bredvid mig i sängen. Efter en stund somnade han om.
Ingen av dom brukar äta på nätterna i normala fall. Vet inte vad dom pysslade med inatt faktiskt.

06.40 ringde klockan. Dags att kliva upp!
Det var ju inte direkt med lätta trippande steg jag tog mig från sängen till duschen idag. 😉

Så var det bara att ta tag i denna dag!
Dagens outfit bestod av zebrarandiga byxor och svart eller marinblå tröja. Även Moa antog dagens dresscode. 😉 Hon har ju sportlov nu och ville följa med på förskolan.

thumbnail_IMG_1113

När jag avklarat nattens bestyr, fått ordning på barnen och tagit mig till jobbet kändes det som jag gjort nån slags superhjälteinsats bara av att överleva detta! 😉

Erik och Linda skickade god morgon vid 09.00. Dom lullade ner till hotellfrukosten där det serverades semlor, dagen till ära.
Hm.. bara att bita ihop och inse att livet inte är rättvist alla dagar. 😉

IMG_1099

Efter frukost åkte jag på utflykt med en grupp på förskolan.
Dom hade planerat att leta djurspår idag och behövde få skjuts. Två personal, en gäng barn och jag hade en härlig förmiddag ute. En aning kyligt, men solen värmde. Helt underbart.
Djurspår hittade vi också, så det var en lyckad utflykt. =)

thumbnail_IMG_1129

Efter lunch åkte jag till cigarraffären för att kolla av läget där.
Där hade det piffats och fixats sen jag var in där sist! =) Så härligt att se att det händer saker utan att man behöver vara där och peta i allt! =) Det var ommöblerat, städat och uppfräschat med blommor. Riktigt mysigt och inbjudande.
Härligt med anställda som ser vad som behöver göras! =)

thumbnail_IMG_1141

När jag var klar där åkte jag mot Östersund. Mötte Erik efter vägen och vi bytte bil.
Nu är jag med Linda på patienthotellet igen.
Vi har ätit middag och fixat lite administration. Imorgon ska vi göra en ansats med pappersarbete som behöver göras. Det finns ju hur mycket som helst av den varan!

Ha en fortsatt trevlig vecka!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *