Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Måste jag åka hem?

Igår blev det en kort och intensiv kväll med barnen. Erik dök upp med dom vid 18-tiden. Så vi skyndade oss att kramas och mysa. Lite kvällsfika och sen var det godnatt. =)

thumbnail_IMG_1077

thumbnail_IMG_1078

Idag hade vi inte direkt någon plan.. inte mer än att jag skulle åka hem med barnen vid 14.00. Det brukar vara en lagom tid att åka eftersom barnen somnar lätt då.
Vi gick ner och åt frukost. Idag gick det bättre än förväntat. 😉 Tidigare helger har det mest varit rörigt.. barnen har inte kunnat sitta stilla för att äta.. det har klättrats, sprungits runt och slabbats med mat. Typ katastrof.
Idag satt dom faktiskt hyfsat stilla och jag hann nästan dricka upp påtåren av kaffet innan det skenade iväg. 😉
Birk la ner två ostskivor i min kaffekopp.. då kände jag inte för att dricka något mer.

Efter frukost tog Erik och jag med barnen ner till poolen på hotellet för att bada. En enkel och billig utflykt.
Signe och Birk blir mer och mer vågade i sitt badande. Det hoppas och plaskas.
Nils däremot.. han sitter helst i trappan ner till poolen och blöter fötterna försiktigt. Han behöver mycket mer vattenträning som det verkar. Men det ger sig väl så småningom. =)

Eter badet gick vi upp till hotellrummet. Jag värmde på korv till lunch. Medan jag värmde den kollade jag upp hur det ser ut för morgondagen med jobb.
Insåg då att det är lovvecka och ganska få barn på förskolan. Dessutom var det inget barn som skulle åka med dagisbussen på morgonen.
Hmm.. behöver jag verkligen åka hem idag? Nej, det behöver jag inte! Jag bestämde mig då för att stanna kvar med barnen i stan en natt till. Så fick vi igen fredagen som vi missade. =)

Då la vi Birk att sova i sängen istället. Signe och Nils vägrade sova middag.. men det gör inte så mycket.
Resten av dagen har bestått av.. ja.. hmm.. vad har den bestått av?
Middag.. slappande.. å ja just! Skidåkning såklart! På tv förvisso.
Vasaloppet gick ju av stapeln idag. Planen var ju att jag skulle åka, men under dom omständigheter som är nu så valde jag att sälja min biljett och nöja mej med att se det på tv iår. Såg starten imorse och målgången på eftermiddagen. Tv’n har stått på hela dagen för att kunna följa evenemanget.
Nästa år ska jag åka! Så nu är det bara att sikta på det istället och hoppas att livet är en aning mer under kontroll då.

IMG_1092

IMG_1093

IMG_1094

Nu tackar vi för idag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *