Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Smått sur och irriterad.

Tyvärr kunde inte Erik komma in till Östersund med barnen igår. Det körde ihop sig lite så han var tvungen att jobba idag.. Känns ju ganska tråkigt att inte kunna nyttja hela helgen tillsammans nu när vi har så lite tid när vi är samlade ändå. Barnen träffade jag senast i tisdags och Erik senast i söndags.. ja, förutom 2 minuter på förskolan i tisdags eftermiddag när han kom dit. Vi bytte bilnycklar och sen åkte jag.

När det är på det här sättet ser jag fram emot fredagarna. Då är planen att Erik åker in till Östersund och vi får träffas allihopa. När det inte blir som planerat blir jag lite låg.. smått sur och irriterad.
Så.. okej.. får försöka hålla humöret uppe ändå. Och det gör man ju inte genom att lägga sig ner och sura.
Startade upp symaskinerna och tog fram tyget med ugglor som legat och väntat på att bli använt.

Dagens kreation blev en singoallaklänning till Signe och leggings till Nils & Birk.
Hade inget bra matchande tyg till det här tyget.. hade tänkt att sy tröjor till killarna och leggings till Signe.
Men man får väl fuska lite då?
Tvingade ut Linda på stan en sväng på eftermiddagen. Vi behövde köpa något till detta. Hittade tröjor och strumpbyxor som blir bra till.

IMG_1075

Nu ska det bli kul att ta emot ungarna och se vad dom tycker om dom här kläderna. =)
I detta nu är dom påväg in mot Östersund! =) Dom borde dyka upp om cirka 45 minuter.

Uppdatering kommer senare om hur kläderna ser ut på barnen.

Ha det gott tills vidare.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

3 reaktioner på ”Smått sur och irriterad.

 1. Tycker inte du ska bli sur och irriterad på stackars Erik som kämpar med att på egen hand få ihop livspusslet med 8 barn. Ibland kan det bli så att man inte hinner med att tillfredsställa allas önskningar.

  1. Ja, alltså det är ju inte Erik jag är sur och irriterad på.
   Det är ju inte hans fel att det inte gick ihop den här helgen. Det är själva situationen som är irriterande.
   Det var inte Erik som skulle få ihop det med schema för jobbet i helgen. Det var Linda och jag som skulle styra upp det.
   Sen är ju inte Erik den enda som är hemma för att få ihop livspusslet.. jag har varit hemma ett par dagar i veckan också medan han då varit i Östersund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *