Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mina smarta uträkningar.

Imorse när jag vaknade var jag tvungen att öppna gravid-appen. Bara för att se att det är 45% avklarat nu. =)
Varje 5% är en milstolpe jag satt upp i mitt huvud. 5% är ungefär två veckor av en graviditet. Så nu är nästa milstolpe i appen 50%.

Nu stämmer det här ju inte för vår del eftersom Linda inte kommer gå till vecka 40. För vår del är varje två veckor 6,66% istället för 5%. Alltså har vi nu avklarat 60% av graviditeten. Då är det ju nedförsbacke härifrån. 😉 Snart i mål!

Det var min ”smarta” redogörelse efter min app..

thumbnail_IMG_1070

Linda har en annan app..
I den ser bebisen ut som en bajskorv..?!

IMG_1086

Men det ska tydligen vara en sötpotatis. =)
Lite konstig jämförelse kan jag tycka.. en sötpotatis kan ju vara väldigt olika stor. Hur stor är egentligen en genomsnittlig potatis? Hmm..
Nåja.. vi räknar ner dagarna och håller tummarna att allt går bra.
Imorgon är det dags för ny undersökning på specialistmödravården. Håll tummarna att allt ser bra ut!

Den här dagen har bestått av administrativt arbete och redigering av vlogg.
Klockan 17.00 var vi bjudna på middag hemma hos ett par Linda känt hela sitt liv. Mycket trevlig middag!! Vi trodde inte vi skulle bli så långvariga.. men klockan rusade fram och vi åkte därifrån vid 20.45.
Skönt när tiden går fort då man har roligt. =)

Nu är det bara att säga tack och godnatt.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *