Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

8 reaktioner på ”Q&A – Del 1

  1. Vad spännande att få ta del av. Vettiga frågor och jättebra svar!

    Nåt som jag funderar på, är om samarbetet med Isabells mamma fungerar ok?
    Vänlig hälsning från Emma i Stockholm

  2. Tack igen för att ni delar med er. Är så kul att följa er. Hampus, var har du köpt din t-shirt? Den är jäkligt snygg 😍😅

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *