Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ännu en sak att lösa..!

Den här morgonen började kanske inte så lugnt och fint. Under natten har Signe gnällt och gnölat. Det har varit väldigt orolig sömn. Sen vaknade alla tre småttingar ganska tidigt. Jag vet inte riktigt när.
Jag sov mellan Nils och Signe eftersom dom nån gång under natten inte kunde komma till ro igen. När jag vaknade imorse låg jag under ett täcke i storlek spjälsängstäcke. Varken Nils eller Signe var kvar.
Linda låg i stora sängen.. och Erik var borta.
Hmm..
Ingen av oss kände sig speciellt utvilad. Men det var ju bara att starta upp dagen ändå.

Vi gick ner och åt frukost. Inte direkt lugnt och fint det heller. Birk vägrade sitta still vid bordet, Nils snodde min frukost som bestod av kvarg med rostade nötter.. men han gillade den inte så jag fick tillbaka den. Signe vägrade äta över huvud taget.

Efter frukost gick vi upp till hotellrummet och Erik hämtade de större barnen som sovit hemma hos Oscar.
När dom kom blev det ju inte lugnare precis. 😉

Undrar om Birk tyckte det var livat?
Han började helt plötsligt mixtra för sig själv. Han hade hittat en smyckesask som han plockade ut skumgummit ur. Han rev loss ett par bitar och stoppade i öronen! Hahaha! Så hade hade han tillverkat sina egna öronproppar!
Fiffig kille det där! 😉

IMG_1053

IMG_1057

Signe slocknade i sängen. Jaha ja.. nu passar det att sova minsann. 😉

IMG_1059

Vi åkte till Ica maxi för att handla och äta lunch innan Erik skulle åka hem med barnen.
Signe åt inte nu heller. Hmm.. det här bådar inte gott.
Vid 14.00 lastade vi in barnen i bussen och tackade för den här helgen.

Tillbaka på hotellet igen. Linda la sig för att vila och jag gick ner till gymet.
Skönt att få rensa skallen och röra på sig! =)

thumbnail_IMG_1016

Linda och jag åt kroppkakor till middag och sen startade vi upp symaskinerna. Nu ska vi ge oss in på att sy bodys.
Under tiden hörde Erik av sig. Signe har feber. Inte så oväntat med tanke på hur hon varit sen inatt.
Nu blev det bara ännu en sak att lösa imorgon. Erik måste vabba.

IMG_1063

Hursomhelst så tackar vi för den här helgen. Saknar redan barnen och Erik. <3

Imorgon väntar affärslunch med en säljare från Swedish match. Han bjuder! 😉

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *