Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hurra hurra hurra!

Hurra hurra hurra! Idag firar vi Elliot och Alexander som fyller 14 år!
Eller ja.. vi och vi.. Linda och jag firar på distans i Östersund.. Resten av familjen firar hemma med födelsedagsbarnen.
Killarna va lite fundersamma på hur det skulle bli med deras födelsedag det här året. Ja ni.. det är klart att det inte blir som det brukar eftersom Linda inte kan vara hemma.
Men Erik ordnade med tårta och sånt idag. Jag hade fixat presenter när jag var hemma tidigare i veckan. Det blev presentkort på Ridestore. Det va väl det enda vettiga dom hade önskat sig tror jag. =)

Så har dom iallfall blivit firade idag.. så får dom komma in till Östersund till helgen så Linda och jag också kan fira dom.

thumbnail_IMG_0972

thumbnail_IMG_0973

thumbnail_IMG_0974

thumbnail_IMG_0975

thumbnail_IMG_0976

thumbnail_IMG_0977

thumbnail_IMG_0978

thumbnail_IMG_0979

thumbnail_IMG_0980

thumbnail_IMG_0981

thumbnail_IMG_0982

thumbnail_IMG_0983

thumbnail_IMG_0984

thumbnail_IMG_0985

För Linda och mig har dagen varit ganska fullspäckad.
11.30 hade vi tid på specialistmödravården.
Läkaren tyckte sig se en liten förändring av blodkärlen runt moderkakan. Dom verkar närma sig urinblåsan.
Men det är inget att göra något åt annat än att hålla koll på det.
Nu får vi bara hoppas att blodkärlen inte tränger genom urinblåsan och att det blir blod i urinen. Skulle det hända så är det inget katastrofalt i sig.. så länge det inte forsar blod. Men än är det lugnt.
Bara att vänta till nästa undersökning.

15.15 hade Linda tid för fotvård. Det var verkligen behövligt för henne! Hon har en förmåga att bygga upp ganska tjocka hälar med djupa sprickor. Fotvården skulle ta mellan 50 minuter och en timme.
Under tiden gick jag på stan. Jag hamnade på Hamm & Nilsson och kollade notböcker. Fick lite tips om att spela gitarr och kom därifrån med en bok för gitarrspelning. Nu ska jag öva på det och försöka få kläm det här!
Vore ju kul att kunna spela gitarr. Det är ju något smidigare att ha den med sig på olika tillfällen. Pianot är en aning bökigt att dra med. 😉

IMG_1044

16.15 hade vi en anställningsintervju inbokad.
Planen var att Linda skulle vara klar till dess.. Men det var hon inte. Det tog visst liiiite längre än 50 minuter att karva bort hennes hälar. 😉
Jag tog emot personen för intervjun och började utan Linda.
En mycket bra anställningsintervju! Det kändes lovande.
En timme och en kvart senare var vi klara med intervjun.

Så har den här dagen gått! Nu tar vi det lugnt resten av kvällen och ser fram emot morgondagen.
Jag har inget uppskrivet i almanackan.. Men det lär nog uppstå något ändå ska ni se. =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *