Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Ännu en undersökning.

Nu har det varit fullt upp sen i onsdags när jag skrev sist!
På torsdag morgon åt Linda och jag frukost på hotellet. Efter det gick vi till sjukhuset. Först var det dags för narkosbedömning. Linda fick fylla i ett papper med lite uppgifter och komma in på samtal med narkosläkaren. Det är för att dom ska vara förberedda om Linda skulle komma in akut inom de närmsta veckorna.
Sen var det dags för ultraljudsundersökning.IMG_0994

Det syns inga förändringar från förra veckan förutom att bebisen vuxit. Mycket positivt i det här läget alltså!
Alltså fortsätter livet på samma sätt ytterligare en vecka. Linda ligger på patienthotellet och tar det lugnt medan Erik och jag turas om att styra upp livet på hemmaplan.

Efter ultraljudet åt vi lunch och sedan rullade jag mot Strömsund.
Jag skulle jobba ett par timmar på förskolan på eftermiddagen och sedan ta med mig Signe och Birk hem. Nils var med Momma och Moffa i torsdags, så han fick jag hemleverans på senare. =)
Jag skulle ta stängningen på förskolan och sluta 17.00. Men så blev det inte. En av våra anställda erbjöd sig helt frivilligt att ta min stängning så jag fick åka hem och vara med barnen och styra upp hemma. Hon förstod att vårt läge är otroligt påfrestande nu. Mycket tacksam för det!  =)
Jag kom hem vid 15.45.

thumbnail_IMG_0916

Det blev middag och sen kom mina föräldrar på kaffe.
Kvällen avslutades med ett bad för dom små.
Dom stora barnen var uppe till 21.00. Så vi hann umgås och prata en del. Dom har ju ganska mycket dom vill berätta och ventilera och då är det viktigt att dom får tid för det.

thumbnail_IMG_0919

Igår jobbade jag på förskolan mellan 07.30-15.45. Mycket trevligt att få jobba lite och ”glömma bort” graviditeten med dess komplikationer. Jag hann med en timmes friskvård under dagen också så jag fick rensa hjärnan riktigt.

När jag jobbat klart lastade jag in Nils, Signe och Birk och åkte mot Östersund.
Dom stora barnen va inte så sugna på att följa med den här helgen. Dom har ju annat dom vill göra också, så det får man ju ha förståelse för. Moa ville sova över hos nån kompis, Elliot och Alexander ville vara hemma.. och det fick dom. Tur vi har deras mormor som kan hjälpa till att övervaka lite. 😉
Oscar är i Åre och fotograferar hela helgen. Han hade fått press-pass till VM. Kul! =)

IMG_1006

Igår kväll blev det middag och mys innan barnen skulle lägga sig.

IMG_1008

IMG_1009

Den här dagen började med hotellfrukost. Fantastiskt att få äta våfflor, pannkaka eller vad man vill tyckte barnen. =)

thumbnail_IMG_0936

Nils och Signe har hållit koll på bussen. Tittar ut genom fönstret för att kontrollera om bussen är kvar.
Ja.. jag hoppas den är kvar.. Det är ju våran buss och jag har nycklarna i fickan. =)

IMG_1012

IMG_1015

IMG_1025

IMG_1026

Erik och jag tog med barnen till badhusparken efter frukost. Linda stannade på hotellet.
Vi hade en härlig förmiddag i vinterparken! =)
Så himla fint Östersund ordnar alltså. Skridskoåkning, pulkapackar, korvgrillning, gungorna hänger uppe på vintern, skidåkning, konstutställning med mera.
Här har Strömsund något att lära! Det vore ju fint om det gick att ordna något liknande på hemmaplan. Kanske får skicka in ett medborgarförslag på det. =)

IMG_1046

IMG_1047

IMG_1048

IMG_1049

IMG_1050

thumbnail_IMG_0937

IMG_1051

Vi köpte med oss lunch och gick tillbaka till hotellet.

IMG_1011

IMG_1010

IMG_1014

Och sen blev det bad. =)
En timmes plaskande i poolen var skönt!

IMG_1018

IMG_1021

Nu är vi lagomt trötta efter dagens aktiviteter. Resten av kvällen tar vi det lugnt. Ska se Melodifestivalens andra deltävling och bara mysa.

Nu tackar vi för idag.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

3 reaktioner på ”Ännu en undersökning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons