Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

3 reaktioner på ”Vlogg. Familjen samlas igen.

  1. Hej!
    Jag blir alldeles rörd över er situation. Det spelar ju ingen roll hur många föräldrar eller barn man är i familjen. Ni skilljs åt för lång tid och det är ju inte roligt för varken barnen eller er vuxna. Jag lever i en familj med två vuxna och två barn och vi vill alltid vara ihop, så klart som de flesta vill vara. Jag hoppas att ni får en bra graviditet och att tiden går fort och går er väg så att ni snart är tillsammans igen tre vuxna och nio barn. Livet är upp och ner ibland men glöm inte att NI har varandra. I er situation hade jag gärna stannat hemma med familjen och det förstår jag så klart att ni alla hade gjort, så kämpa på och heja er!
    Hälsningar Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons