Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Present till 14-åringar?!

Dag #10 på patienthotellet. Värt att fira? 😉
Nu är vi ju uppe på tvåsiffrigt.
Det är konstigt det här med tidsuppfattning.. På ett sätt känns det som det var igår vi åkte in.. på ett annat sätt känns varje dag så lång.. som att det skulle varit flera månader sen vi bosatte oss på patienthotellet.
Hursomhelst så är det bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.

Vi tog lärdom av gårdagen, då vi höll på hamna i den här dvalan och inte fick nånting gjort. Därför tog vi idag tag i några saker direkt efter frukost.
Vid 10.00 tog vi bilen bort till Willys för att köpa mat. Uträttade det och åkte vidare. Vi funderade på vad vi ska köpa till Elliot och Alexander som fyller 14 år nästa vecka.
Åkte till Lillänge.. Men vad ska vi nu köpa? Vad önskar dom sig?
Kläder vet jag att dom vill ha. Men då får det ju inte vara vilka kläder som helst. Därför är det ju ganska svårt att köpa det i present. Dom har blivit så noga med det nu.
Elliot pratade om en alpinhjälm. Men även där så är det ju noga hur det ser ut.
En handkontroll till PS4, pengar, presentkort.. Hmm.. Nja, det här är inte lätt.
Det slutade med att vi inte köpte något idag. Vi måste fundera lite på det här.
Nån som har tips på födelsedagspresent till 14-åriga killar?? Tips tages tacksamt emot! =)

Innan vi åkte tillbaka till hotellet svängde vi in till Oscars lägenhet. Gjorde en lite snabb inspektion där. Vi har nämligen lite olika uppfattning om det här med städning. Men det är klart.. en 17-åring kanske inte tycker det är så noga att ha det rent och snyggt. Finns väl annat som är roligare än att städa.
Samtidigt så kan man ju inte låta lägenheten ruttna! 😉
Funderar på om en städkurs hade varit en bra födelsedagspresent till honom när han fyller år? Hahaha! Då lär man ju bli populär. =D

IMG_0991
När vi kom tillbaka hade städerskan varit på rummet. Så trevligt att mötas av en lapp och godis! Små detaljer som gör mycket för gästerna. =)

På hotellet fixade vi klart med pärmarna till redovisningsbyrån innan lunch. Dom ska jag ta med mig imorgon då jag åker hem.
Efter lunch tog jag ett pass på löpbandet. Skönt att röra på sig! Tänkte att jag skulle värma upp lite försiktigt med 10 minuter för att sedan byta till crosstrainern. Är lite orolig över knäna efter sista operationen.
När jag väl börjat springa så kändes det helt okej. 45 minuter senare klev jag av löpbandet. Puh! =)

thumbnail_IMG_0910

Så har vi haft saker att göra så vi inte hamnar i dvala. =)
Nu kan vi med gott samvete ta det lite lugnt. Linda har letat fram sin virkning.
Jag har letat bandkantaren, men hittar den inte! Fattar inte vart den tagit vägen?! Fick ett frispel och gick på stan för att se om det fanns någon butik som har bandkantare. Men nä.. första butiken hade stängt, den andra hade öppet.. men inga bandkantare. Den tredje butiken hade stängt. Jaha.. bara å gå tillbaka till hotellet igen då.

IMG_0992

Nu tackar vi för idag.
Imorgon väntar undersökning på specialistmödravården! Håll tummarna att allt ser bra ut!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Present till 14-åringar?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons