Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vlogg! Inlagd på patienthotellet.

Nu är Linda inlagd på patienthotellet. Vi berättar om problemen med graviditeten, varför Linda är inlagd och hur vi försöker lösa vardagen på bästa sätt.

Kramar Polyfamiljen

 

6 thoughts on “Vlogg! Inlagd på patienthotellet.

  1. Hej! Nu när ni ska bo på det här sättet under så pass lång tid,så skaffa en miniugn med två kokplattor ovanpå,och en kylbox på el. Önskar er all lycka till,håller tummar,tår o tassar!

  2. Tänker på er.
    Det är synd att det inte finns små lägenheter det vore ju önskvärt.för ska man vara länge blir det ju som ni säger svårt bara med matbiten.och tvätt o allt sånt.
    Det kommer gå bra ska ni se 💖

  3. Hej tänkte med på en mini ugn å elkylväska. Bruka finnas till brmra pris på Jula. Sköt om er så både mamma å bäbbe mår bra å även ni andra med så klart. Tycker ni gör ett fantastiskt jobb med att rodda allt. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *