Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Linda lyxar på med nya tofflor.

Så vaknade Linda och jag upp den första morgonen på patienthotellet. Allt är lugnt med Linda.. och jaha.. vad gör vi med den här dagen då?
Efter frukost tog vi det lugn på rummet en stund och tog sedan en promenad på stan. Dagens mål var att hitta ett par innetofflor till Linda. Ska hon nu vistas på patienthotell i flera månader kan det ju vara skönt att inte behöva dra på sig vinterskorna bara för att gå ner till restaurangen till frukost.
Linda hade tänkt sig ett par billiga slip-in av något slag. Vi gick in på Din Sko för att se om dom hade något vettigt.
Och ja, det hade dom.. Linda fastnade vid dom första tofflorna hon hittade! Ett par rosa tofflor i skinn med massa fluff! Kanske inte var det hon letade efter varken i modell eller prisklass. Men hon bara BEHÖVDE dom tofflorna!
499 kronor för ett par tofflor. Okej.. ja, det får väl bli bra det då. 😉
Jag köpte mig ett par sandaler också när vi ändå var där.

IMG_0958

När vi strosat runt på stan en stund mötte vi upp en kompis för att äta lunch. Trevligt att få träffa någon annan än bara oss själva. Blev en ganska lång lunch i lugn och ro innan vi letade oss tillbaka till hotellet.
Klockan var nu bara 15.00.
Jag passade på att leta upp hotellets gym. Inget stort utbud av träningsredskap på det här hotellet. Ett löpband, en crosstrainer och några lösa vikter. Det blev 30 minuter på crosstrainern idag. =)
Som tur är har hotellet ett avtal med ett närliggande gym. Dit kan man gå och träna helt gratis när man bor här. Där finns det mer grejer. =) Jag får ta och leta upp det gymmet.. imorgon kanske?

thumbnail_IMG_0834

Linda tog och mätte min midja och ena armen. Hon tror att jag kommer missbruka gymmet de närmsta månaderna och vill se om det blir något resultat. 😉

IMG_0960

IMG_0961

Resten av kvällen har bestått av att äta middag på hotellrummet, fixa lite i datorn, redigera en vlogg och slökolla på tv.

Så var dag 2 avklarad i Östersund.

Nu tackar vi för idag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 thoughts on “Linda lyxar på med nya tofflor.

  1. Jag har en fundering kring hur ni hanterar och löser det här med svartsjuka och avundsjuka. Nu när en av papporna bor med Linda på hotell och äter restaurang mat och gymmar i ett halvår och den andra får sköta om resten av familjen, hund, hem och företagen.

    Obs detta är inte menat som en elak kommentar utan som en uppriktig undran. Ser fram mot ett svar :) 😉

    1. Hampus kommer inte vara här till 100% och Erik hemma till !00% så det kommer vi försöka lösa på bästa sätt under resans gång. Att gå på restaurang är heller inget vi kommer göra varje dag, det funkar ju liksom inte att äta ute varje dag 2 gånger om dagen i flera månader. Hampus är den enda av oss som tränar så det är det ingen som är avundsjuk på, han går på gym även när vi alla är hemma. Som vi sagt tidigare gör Hampus och Erik väldigt olika saker i företaget därav hur vi framöver kommer lösa alltihop. Mycket av det Hampus sköter med företaget kan han göra vid datorn. Samt att jag försöker hjälpa till med det jag kan också, skönt att göra lite nytta:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *