Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Idag läggs Linda in på patienthotellet!

Så var dagen för flytt till Östersund här. Läkarnas starka rekommendation var att Linda skulle befinna sig nära sjukhuset så snart som möjligt eftersom det är för riskabelt att bo tio mil bort om det skulle bli en akut situation.
Vi kom överens om att måndag fick bli en bra dag att flytta Linda till patienthotellet i Östersund.
Igår packade vi det mesta. Kläder, hygienartiklar och såna förnödenheter man behöver. Idag packade vi dom saker man kanske inte behöver.. men som kan vara kul att ha om man blir borta länge. Vi lastade in symaskinerna, tyger, garn och virknålar i bilen. Kan ju vara kul att ha något att pyssla med under dagarna. =)

Vi gjorde en sista check på Cigarraffärn innan vi lämnade Strömsund.. och vi rullade mot stan vid 11.00.
För Lindas del var det här sista gången hon såg Strömsund på det närmsta halvåret typ. Vi får iallfall hoppas att det är så. Går allt nu vägen så blir det Östersund i drygt åtta veckor.. förflyttning till Umeå och vistelse på patienthotellt där i åtta veckor innan förlossning med kejsarsnitt.
Därefter blir det neonatalen i x antal veckor..

Det känns ju lite konstigt att man önskar att det får bli så.. att det blir sjukhusvistelse och patienthotell så lång tid!
Men alternativet är ju inte så kul.. det är ju att det skulle skita sig någonstans under vägen.. då skulle vi komma hem snabbare. Men utan bebis. =/
Så.. vi får hoppas att allt går vägen!

IMG_0951

Nu har vi iallfall checkat in på hotellet och installerat oss där.
Jag blir här med Linda tills vidare. Vi har inte utarbetat någon vidare plan.. vi får ta det som det kommer nu.

IMG_0952

IMG_0953

IMG_0954

IMG_0955

Innan småttingarna skulle gå och lägga sig ringde dom med Facetime. =) Kul att få prata med barnen! Även om det nu är genom en skärm.
Vi ska fundera på när dom ska komma in och hälsa på här. =) Nils, Signe och Birk skulle ju kunna få sova över även om det är mitt i veckan. Dom har ju ingen skolplikt. Fast då gäller det ju att ha en plan om det skulle bli något med Linda förstås.. Det skulle ju vara så typiskt att det blir något under natten om dom sover över. Hmm.. Undrar om hotellet erbjuder akut barnpassning? Receptionen är ju öppen 24/7. 😉

thumbnail_IMG_0823

Nu tackar vi för idag och ska ta och fundera på hur vi lägger upp livet de närmsta månaderna!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

21 reaktioner på ”Idag läggs Linda in på patienthotellet!

  1. Har skrivit ett mail till dig…
   Dina kommentarer är verkligen ingenting vi behöver..inte en enda trevlig kommentar har du åstadkommit.

   1. Bra.

    Undrar man om något så finns det 1000 bättre sätt att fråga.
    Ni kommer på en plan.
    Hade Erik inte velat vara själv hemma så hoppas jag innerligt att han sagt det.
    Att du är med första dagarna/veckan/vad vet jag – det är ju ert beslut finner jag inte som konstigt.

    Erik kan ju åka dit sen och då är du hemma.

    Ert beslut.
    Lycka till med allt.

  2. Lotta:
   Hur mår du egentligen?
   Du behöver nog gå och prata med någon.

   OM Erik inte velat vara hemma själv så hade han nog sagt det, tror du inte det?
   Jag tror inte heller att det är så att Hampus ska vara där i flera månader, tror du det?

   Sitt på dina händer, VÄLDIGT länge nu.
   Du är ingen trevlig människa.

 1. Jag har följt er blogg ett tag och jag tycker ni är så duktiga på att fixa och trixa och få ihop ert familjeliv och alla arbeten. Håller tummarna att det går bra m Linda och att ni om ca ett halvår får komma hem till Strömsund m en ny familjemedlem.

 2. Jag undrar varför Linda inte kan vara själv på patienthotellet iallafall nu till en början, hon är omgiven av läkare o sjuksköterskor som tar hand om henne? Känns som att barnen där hemma är mer i behov av sina föräldrar än Linda 🤷🏻‍♀️ Vill verkligen inte att de uppfattas om någon elak kommentar.. ni har säkert era anledningar till varför ni har valt o göra som ni gör. Säger inte att det är fel utan bara en reflektion.

  1. Har svarat på det här som ett blogginlägg.
   Men lite kortfattat.. Linda är inte omgiven av läkare och sköterskor. Hon bor på patienthotellet.. ett helt vanligt hotell där det finns personal i receptionen och städerskor i korridoren. Ingen med sjukvårdsutbildning. Ingen kollar till Linda om dagarna här.

   1. Okej, det var inte vad jag trodde om patient hotell.🙈. Men förstår ert läge o hoppas allt går bra för er. 🙏

 3. Önskar er ett stort lycka till och att Linda får vara inlagd lääänge (o sen komma hem med bebis) . Vilken superpappa Erik är som roddar hemma! Galet bra uppstyrt av er som familj! Här har vi svårt att få ihop vardagen med 2 föräldrar o 3 barn… 😉

 4. Jag skulle vilja bara höra hur ni funderar, tänker att barnen är små och nu försvinner 2föräldrar istället för en, varför kan inte Linda vara själv och Hampus och Erik turas om att åka in nån gång i veckan. Linda är ju på ett tryggt ställe och sen speciellt i Umeå där dom har utbildade sjuksköterskor på patienthotellet. Ni gör ju som ni vill om ni svarar eller inte, men det kanske är fler än jag som funderar.Hopas att allt går bra med bebisen

  1. Har svarat på det här som ett blogginlägg.
   Men lite kortfattat:
   Nej, det finns ingen sjukhuspersonal på hotellet. Det är ingen som kollar till Linda på patienthotellet eftersom det är ett helt vanligt hotell.

   Ha det gott.

 5. Lycka till med allt! En kanske galen tanke, men ni kanske kan ha någon bloggläsare på stand-by med telefonen om det skulle bli något just när barnen är på besök? Håller tummarna för en lugn och utvilande vistelse för Linda!

 6. Jag tycker ni gör det superbra. Som familj är ni helt otroligt duktiga på att få saker att gå ihop och fungera. Elaka kommentarer är bara ren och skär avundsjuka på er fantastiska familj, Hampus. Hälsa Linda och sköt om er, kram Bettan 🌞🌞🌞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *