Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

”Sista måltiden”

Så har den här helgen gått. Det blev en lite annorlunda helg. Vi stod i valet och kvalet om vad vi skulle göra.. skulle vi bara vara hemma? Skulle vi åka till Åre?
Till slut kom vi överens om att Erik och jag skulle åka till Åre med barnen på lördag morgon och stanna där till idag. Linda kände att hon hellre var hemma och tog det lugnt än att följa med dit.
Kändes lite konstigt att lämna Linda hemma.. men ja, nu blev det såhär den här helgen.
Det kändes ju ändå bra att få åka till Åre med barnen så dom fick åka skidor och pulka. Vi vet ju inte riktigt hur det kommer se ut de kommande helgerna och loven..

57020764122__7F498666-64B9-4009-8095-DCC233F33EA9

Nils hade saknat sin iPod. Den blev kvar i husvagnen sist vi var där. Men det har ju varit med lite avvänjning för både Nils och Signe. 😉

IMG_0939

Igår vad det ganska kallt och blåsigt. Så vi bestämde oss för att äta lunch i värmestugan.
Tur det finns stora och fina värmestugor i Åre! =)

IMG_0940

thumbnail_IMG_0810

IMG_0941

thumbnail_IMG_0814

thumbnail_IMG_0812

IMG_0942

thumbnail_IMG_0816

IMG_0946

Efter en dag i backen åt vi tacos och hade lördagsmys. Vi spelade Uno och käkade godis. En helt okej lördagkväll. =)

Idag var det lite varmare och mer vindstilla än det var igår. Vi grillade varma mackor vid Rödkullen innan vi åkte hemöver.

Nu är familjen samlad.. vi har ätit middag tillsammans. ”Sista måltiden”.
Imorgon packar vi för att åka till Östersund. Linda och jag åker dit och checkar in på patienthotellet. Från och med imorgon kommer Linda inte åka hem förrän bebisen är född och allt är stabilt. Om allt nu går bra så rör det sig om ett antal månader!

Nu tackar vi för den här helgen!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *