Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Pizzafest!

Eftersom jag är den enda vuxna här som är på benen så har jag fått styra upp allt som måste göras utanför hemmet idag. Började med att skjutsa barn till förskolan. Inget av våra egna dock.. våra tre små sitter i karantän hemma. Tre febriga småttingar.. och en febrig man.

Kom till förskolan vid 08.00. Lämnade över barnen till personalen och drog på mig förkläde och mössa. Gjorde ett antal smörgåsar som var beställda till idag. En omgång för avhämtning på förskolan och en omgång för leverans som jag tog med mig när jag åkte 08.40.
Svängde förbi bilprovningen med smörgåsarna och sen mot Cigarraffären.
Öppnade den klockan 09.00 och jobbade fram till 13.00. Det rullade på med folk hela förmiddagen. Kul! =) Det är ju roligt när man har något att göra hela tiden.
Från 12.00 hade jag en kollega på plats som tog emot tobaksleverans och packade upp den. Vi diskuterade andelsspel och andra saker som vi ska vidareutveckla. Hon har många idéer! =)

Åkte hem för att äta lunch och fixa lite hemma också.
Nils och Birk sov. Signe var vaken.. men såg ut som hon hade behövt sova! Vilket vrak hon är nu. 😉

Under eftermiddagen städade jag kylskåp och skafferi. Linda sorterade barnkläder. Erik tvättade och fixade.
Klockan 16.00 skjutsade jag Moa till affären för att köpa en present och sen vidare till en kompis som fyller år. Hon ska sova över där, så hon hade med sig en del packning för att klara en övernattning.

Åkte till Skrovmålet för att köpa pizza till middag. Dom hade pizzafest idag! 60:- för pizza inklusive läsk! Helt okej pris! =) Då passade jag på att komma undan matlagningen.. vilket även halva Strömsund gjorde! 😉
Det var fullt på Skrovmålet idag och pizzorna sprutade ur ugnen! =) Jag tänkte att det var skönt att inte jag jobbade där ikväll.. jag kunde lugnt sitta på en stol och bara sitta medan dom stressade på i köket.

IMG_0890

Sen har det varit en väldigt lugn kväll för oss. Pizza i vardagsrummet.. lägga barn.. gå tillbaka till soffan.. kollade på Sveriges mästerkock och ett avsnitt av Vår tid är nu. Fick tips om den serien av våran jurist när vi träffades sist. Ja just.. vi har träffat en jurist vid några tillfällen. Återkommer om det i ett eget inlägg snart.

Men nu tror jag vi tar och gör en ganska tidig lördag kväll.
Är trött och behöver ladda inför morgondagen. Då blir det cigarraffären för min del. =)

Ha en trevlig helg!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *