Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Då leker vi sjukstuga då..

Ja men då leker vi sjukstuga då..!
Signe var ju hemma med feber igår och blir hemma hela veckan. Idag åkte Erik hem från jobbet innan jag ens hade hunnit dit.. feber och halsont. Strax innan lunch var Nils grinig och glansig på ögonen. Kollade tempen på honom. 38,2. Jaha ja.. tre stycken nedbäddade under täcket idag då.
Sen Linda på det.. med sin inte helt problemfria graviditet.. och idag kände hon sig dessutom tussig.

Omstrukturering av allt idag då!
Jag stannade på jobbet för att sköta Eriks arbetsuppgifter och fick låta mina egna ligga och vänta på kontoret. Tur inte papperen vänder sig av sig själv. 😉 Och ingen tar jobbet från en heller. Så det blir väl en annan dag.

Jag åt frukost med barnen på förskolan. Mellan 09.30.10.30 var jag på gymmet. Åt lunch med barnen och skjutsade hem Nils. Åkte tillbaka till förskolan för att köra barn och personal till simhallen.
Medan dom var där var jag på möte på skolan angående ett av våra egna barn.
Sprang upp på arbetsförmedlingen för att lämna några papper.
Hämtade barn och personal vid simhallen. Ut till förskolan igen.
Tog disken efter mellis, tömde sopor och tog med mig barn som skulle skjutsas hem.
Däremellan har jag förhandlat med en leverantör, strukturerat upp morgondagen med justeringar i schemat utefter att Erik är borta och vi inte hade barn på förskolan så tidigt eller sent som det var planerat efter från början.

Kom hem vid fyratiden på eftermiddagen.
Serverade middag till familjen.. eller ja.. dom delar av familjen som ville äta idag.
Plockade disk, hängde tvätt, nattade barn och så vidare.. under tiden låg Erik och Linda i sängen och tyckte synd om sig själva.. Ja ni vet ju hur det är med mansförkylning! 😉 Så det var nog mest synd om Erik då. Haha!

Hämtade tjejerna på gymnastiken innan jag nu äntligen kunde landa i soffan. =)
Erik och Linda har tassat till soffan dom också. Men dom väntar nog mest på att få gå och lägga sig igen tror jag.

Så.. just nu är livet underbart.. 😉

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *