Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Idag ringde överläkaren.

Idag var jag åter och jobbade på förskolan under förmiddagen. Kändes ganska skönt att återgå till något normalt efter alla turer med sjukhus och undersökningar.
Ett specialuppdrag för min del idag. Det var julgransplundring inplanerad och då fick jag äran att spela piano till sångerna barnen sjöng när dom dansade ut julen. =)
Klassiker som ”Räven raskar över isen”, ”Nu är glada julen slut, slut, slut” och ”Små grodorna” var några av inslagen.
Sen blev det fiskedamm innan granen plundrades och julen packades ner för den här gången.

Under tiden ringde överläkaren i Östersund till Linda.
Dom pratade om den fortsatta planen för graviditeten. Nästa steg är att vi ska in till sjukhuset i Östersund på tisdag. Det lär bli ultaljudsundersökning och sen vidare planering därifrån.
Linda försöker ta det så lugnt som möjligt för att inte öka riskerna för blödning. Det kan nog bli ganska långa dagar för henne framöver.

Jag åkte hem strax innan lunch för att försöka styra upp lite hemma.
Tvättade, tog ner tvätt, städade av köket.
Vi stod lite i valet och kvalet om vi skulle åka till Åre eller inte den här helgen. För Lindas del spelar det ingen större roll om hon vilar hemma eller i husvagnen. Men Oscar är förkyld så han ville inte åka.. Moa ska på kalas imorgon och handbollsmatch på söndag.. Isabelle är hos sin mamma..
Och vädret är inte det bästa idag.. Storm och snorhalt..
Men vi valde ändå att åka till Åre. Det ser ut som att vinden ska avta till imorgon.. Moa sover hos sin mormor och Oscar klarar sig ju själv hemma.
Så det blev en reducerad skara i husvagnen den här gången. Endast fem barn och tre vuxna.. Nästan ingenting ju. 😉

Kan vara skönt med miljöombyte för oss alla.. en annan miljö än sjukhusmiljö då alltså. 😉

Nu önskar vi alla en trevlig helg.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Idag ringde överläkaren.

  1. Men med dessa risker mm.Är det väl inget mer att fundera på!Avbryt graviditeten är mitt förslag.Skulle inte tveka en sek.

  2. Håller med. Riskera att Linda kanske dör. Göra flera barn moderslösa. Så ni måste tänka ett steg längre. Inte så egoistisk. Prompt ha ett barn till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons