Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Magnetröntgen och cystoskopi på dagens agenda.

Så var ännu en natt på hotell gjord. Det har blivit ett antal hotellnätter de senaste månaderna. Två nätter vid ATG-utbildning, två nätter vid utbildning hos Svenska spel, en natt i Östersund häromdagen, en natt här och två nätter där..
Och att ligga en natt på patienthotellet känns ju knappast som någon lyx.
Igår kväll när det var dags att sova så låg jag och stirrade i taket. Tankarna svävar iväg.. Hur ska detta gå?
Hur ska vi göra med graviditeten? Vilka risker och möjligheter finns? Vad sa läkarna egentligen?
Undrar vilken tid dom ringer om magnetröntgen och cystoskopi? Vilken tid var frukosten nu igen? Var det fram till halv tio kanske? Hmm.. ja, jag ställer klockan på 08.00 så får vi utgå därifrån.

Lyckades somna tillslut iallafall. Sov ganska oroligt. Vaknade av något ljud mellan varven. Behövde gå på toa mitt i natten. Det kändes mest som att det vore skönt om natten var över.

När klockan ringde imorse var jag inte redo att kliva upp. Skulle med lätthet kunna ligga kvar och sova några timmar till.
Men men.. bäst att kliva upp och göra sig iordning.

IMG_0859 (1)

Innan frukost ringde en sköterska från röntgen. Linda har tid där klockan 12.00. Den undersökningen beräknas ta 40 minuter.
Efter det blir det cystoskopi.. vet inte hur lång tid det tar.. och sen är det dags att träffa vårdteamet med överläkare, gynekolog och någon från förlossningen. Kan hända att någon från urologen kommer vara med också.

Så, vi har en fullspäckad dag på sjukhuset framför oss.

Hoppas ni andra har något roligare framför er idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

6 reaktioner på ”Magnetröntgen och cystoskopi på dagens agenda.

  1. Åh.. hoppas nu att allt går bra med er och eran guldklimp. Hur många procent av moderkakan brukar fastna i ärret? Har själv gjort kejsarsnitt och vill gärna skaffa syskon till min dotter i framtiden. Tänker verkligen på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons