Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Åh nej!! Inkallad till specialistmödravården!

Jaha.. så kändes det som någon drog undan mattan under en.
Vi hade slappnat av en aning med det här med graviditeten. Efter beskedet om att läkaren i Östersund ville att vi skulle avbryta graviditeten kändes ju livet inte toppen direkt.
Överläkaren gav sitt utlåtande om att hon inte tyckte det var akut på något sätt. Vi skulle invänta vår inbokade tid den 15:e januari. Det ingav ett visst lugn hos oss. Om hon inte tyckte det var akut så kanske hon inte hade samma nervösa inställning till den här graviditeten som den första läkaren.
Nu har det gått några dagar och vi har tänkt att det här ska nog gå bra.

Idag ringde en person från sjukhuset och meddelade att vi måste komma in imorgon!
Den första läkaren hade pratat med överläkaren och övertalat henne om att vi måste in tidigare än 15:e januari.
Jaha.. vad f*n är det som händer? Vad pratar dom om när vi inte är där? Vad är det som fått överläkaren att ändra sig?
Det här känns inte bra!!
Så imorgon åker vi in för en ny undersökning.. och håller tummarna att överläkaren ändå tycker att vi kan fortsätta med graviditeten.
Hjälp oss hålla alla tummar ni kan nu! <3

Efter det samtalet har inte jag kunnat koncentrera mig så mycket på annat. Tur jag hade jobbat mitt pass på förmiddagen innan dom ringde från sjukhuset.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

5 reaktioner på ”Åh nej!! Inkallad till specialistmödravården!

  1. Åh…förstår att ni är oroliga. Kan tänka mig att detta är det enda som snurrar runt i huvudet på er alla tre. Spelar ingen roll hur många barn man har,varje barn är unikt o den största gåvan man kan ”få”.

    1. Håller både tummar i tår för att nu får positiva besked idag o att allt sen går bra.
      Sänder många styrke-energi-hopp kramar via luftposten✊🏻💕✊🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *