Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Så återvänder vi hem.

Vaknade 08.30 imorse av Eriks väckning på telefonen. Ingen av oss hade behövt vakna på natten av barnen. Ingen hade behövt kliva upp 05.20 för att något barn trodde att det var en okej tid på en söndag.
Helt okej med den lyxen faktiskt. =)
Men inget vi kan vänja oss vid såklart.. vi får nog se det mer som en engångsföreteelse.

Hotellfrukost och sen utcheckning från hotellet.
Vi tog en tur på Lillänge för att köpa några saker innan vi åkte hemåt.
Stannade för i Tännviken för att dricka en kopp kaffe hos mor och far, samt hämta Isabelle som sovit där inatt.
Åkte hem till verkligheten igen. Tillbaka till tvätt, disk, matlagning, städning, blöjbyten och allt annat fantastiskt familjelivet innebär. 😉

Eftermiddagen och kvällen har bestått av middag, badning av barn och lite allmänt hemmafix. Vid 19.00 landade vi i soffan för lite mys med de stora barnen.
Linda hade bakat en kladdkaka med vit choklad och daim.
Ungarna kom ner och fikade.. Killarna så snabbt som möjligt för att kunna fortsätta spela i nån viktig match på PS4. Tjejerna blev mer långvariga i soffan.

Nu taggar vi för en ny fräsch arbetsvecka! En ”riktig” arbetsvecka med 5 vardagar. =)
Ha det så gott!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons