Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Idag tändes hoppet igen!

Idag ringde en sköterska som pratat med överläkaren på specialistmödravården i Östersund till Linda. Vi väntade på det samtalet.. något nervöst.
Vad skulle hon säga? Att det var läge att komma in direkt till sjukhuset för det här är ett akut läge? Det var iallfall vad jag väntade mig.
Med tanke på vad den förra läkaren sa så kändes det inte som det skulle komma så mycket positivt ut av det här samtalet iallafall. Han var ju väldigt inställd på att vi SKA avbryta graviditeten på grund av att moderkakan sitter vid ärret från förra snittet. Han hade inget annat att komma med.. inte vad jag minns..

Varken jag eller Erik var hemma när sköterskan ringde idag, utan Linda fick ta samtalet själv.
Överläkaren hade varit mycket lugnare än den förra läkaren. Hon tyckte inte vi behövde komma in såvida inte Linda fick ont eller började blöda kraftigt. Annars var det bara för oss att komma på den bokade tiden 15 januari.
Mhm.. alltså var det ingen panik att avbryta graviditeten.
Så tändes hoppet för oss en aning igen! =)

Vi får nu utgå från att hennes inställning inte är att vi behöver avbryta graviditeten.
Men visst, det är ju ändå rätt nervöst inför den kommande undersökningen.

thumbnail_IMG_0734

Idag går vi in i graviditetsvecka 11.
Drygt en fjärdedel av graviditeten har passerat. =)

Är dock lite fundersam över dom här gravidapparna.. den ena säger att barnet är cirka 3 cm från huvud till stjärt.. den andra säger att bebisen är lika stor som en lime.
Hmm.. det är en väldigt liten lime isåfall. 😉

IMG_0843

För övrigt så är det fredag och helg! =)
Ikväll har vi bara tagit det lugnt och taggar inför morgondagen! Ska bli trevligt att åka till Östersund utan att behöva besöka sjukhuset! =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Idag tändes hoppet igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons