Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Dags att göra en rensning!

Startade dagen med att skjutsa barnen till förskolan. Sen tog jag mig en timme i gymmet på Strömsundshälsan för att rensa skallen och komma igång. Taggade för en heldag på kontoret!

thumbnail_IMG_0731

För resten av den här dagen har jag suttit med papper och pärmar överallt. Linda hjälpte till mellan varven, då hon inte låg i sängen och slumrade. 😉
Men nu har vi fått ordning på den här månadens fakturering, pärmarna till redovisningsbyrån är klara, returrapportering av tidningar är gjorda.. har ansökt om att bli kund hos ett par nya leverantörer. Rapporterat löner till Collectum.. och så vidare.
Finns fortfarande saker kvar att göra.. men det är det ju alltid, för det kommer ju inte nya grejor hela tiden och sen upprepas det varje månad.

_00N7575_1

När Erik kom hem var det dags för middag.
Sen gick jag ner i källaren för att försöka börja på nån rensning där. Det har förfallit åter igen.. Saker överallt, utom där dom ska vara..
Så jag började med att försöka få upp allt från golvet så man kan ta sig fram. Slängde en del skräp och flyttade saker till rätt rum.
Detta tog en timme eller så.. och nu återstår att gå igenom varje rum i källaren för att göra den riktiga rensningen. Vi har t.ex. alldeles för mycket barnkläder. I grunden har vi ett bra system med plastbackar för kläder i varje storlek. Men när inte plastbackarna räcker till så man måste lägga kläder i påsar bredvid.. nja.. då är systemet inte lika bra längre.
Så vi måste rensa bort en del där.

Barnkläderna är ju inte det enda som har det här problemet i vår källare. Det gäller snarare alla saker!
Nu ska vi se om det går att få ordning på det här dom kommande dagarna. =)

Under tiden låg Linda och vilade (igen;) och Erik tog hand om barnen.

_00N7594

_00N7598

Nu tackar vi för idag och taggar för fredag! Snart helg! Det är ju inte annat än helger nu ett tag. 😉

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Dags att göra en rensning!

  1. Hade inte kikat in här på ett tag, och såg att ni väntar en liten. Vill säga grattis trots alla komplikationer ni redan stött på i graviditeten. Förhoppningsvis löser sig allt till det bästa.

    Och jag måste tillägga att Signe ser ut som en mini-Moa på sista bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons