Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Att komma ihåg varandra!

Igår var det 6 år sedan jag flyttade in till familjen Fridland. Mitt liv vändes upponer och skakades om rejält för att senare landa på fötterna igen. Vi bildade Polyfamiljen bestående av tre vuxna människor som älskar varandra samt fem barn.
Under dessa sex år har livet rullat på.. ibland lite väl snabbt kanske? Men då vi är personer som har lite svårt att slappna av och ta det lugnt så blir det lätt så.. Det ena projektet vävs in i det andra. Vi driver på med renovering, företagande, familjeliv, resor och mycket annat.

IMG_4223+

Just det här med att allt rullar på i ganska hög takt gjorde också att vi glömde bort vår årsdag igår! Det blev en liten väckarklocka för vår del! Mitt i allt så gäller det ju att komma ihåg varandra också!
Så det kanske vore bra om vi övar lite på att umgås med varandra utan att behöva planera några stordåd eller prata jobb och företagande..?

På lördag bär det av till Östersund, bara vi tre. Erik fick i födelsedagspresent av oss att vi ska äta middag, se Östersundsrevyn och bo på hotell en natt. Det får bli startskottet för att 2019 ska bli året då vi bryr oss om varandra mer!
Länge leve kärleken! <3

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *