Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Lindas graviditetsbesvär!

HUSVAGNEEEEEEEEN!!!!! =D
Det var Signes reaktion när vi kom fram till campingen i Åre. Det verkar som att hon har längtat efter vintern med husvagnsliv, skidåkning, grillning, pulka i backen och så vidare.
Det är ju härligt med en sån reaktion. =)

IMG_0762

Vår plan var att komma hemifrån senast 11.00 för att komma till campingen medan det fortfarande var ljust. Vi skulle lasta in grejor och sätta på värmen för att sedan åka in till centrum för att fixa grabbarnas skidor och äta middag.
Tror ni planen höll?
Nej.. givetvis inte. 😉

Vi kom hemifrån 11.40.. och det blev inte raka vägen till Åre heller.
Det blev en liten omväg via Östersund. Lindas graviditetsbesvär håller på jävlas lite mer nu.. så hon ringde Östersunds sjukhus för att rådgöra. Dom tyckte hon skulle komma in direkt för att kolla läget.
För alla som kanske tycker att hon är löjlig som har så stora besvär på grund av dåliga värden så kan vi berätta att det inte riktigt är hela historien. Hon har även haft blödningar till och från i några veckor. Nu var det läge att kolla om det ens fanns något foster kvar..
Egentligen var jag inte sådär jätteorolig.. Linda har hållit på såhär under sina senaste graviditeter. Så fort hon anstränger sig lite för mycket så börjar hon blöda. Anledningen till att hon blöder är okänd.
Men visst.. när vi väl satt där i väntrummet idag så var det ju en aning nervöst ändå. Tänk om dom säger att det inte finns något foster kvar? Att det blivit ett missfall..!

Först provtagning och sen vänta på läkaren..
Två timmars väntande i väntrummet kan ju driva vem som helst till vansinne när man bara vill veta att allt ser bra ut.. och är lite stressad över att man ska iväg till Åre!

Men men.. det var värt att vänta.
Läkaren undersökte Linda och kollade med ultraljud.
Det finns ett foster med ett hjärta som tickar! =) Det växer som det ska och inga problem upptäcktes. Inte annat än att Linda blöder.. men vartifrån vet man inte.
Det är ju något frustrerande!
Men det är läge att ta det lugnt iallfall.. Och se hur det här artar sig.

IMG_0760

Vi kom till Åre 17.00. Mörkret hade lagt sig.
Erik satte igång värmen och vi packade in alla saker. Jag lagade mat och sen blev det en lugn kväll.
Grabbarnas skidor får vi fixa imorgon istället. Det är läge att kliva upp i tid så det hinns med, så dom också hinner åka på skidorna. =)

IMG_0761

Nu väntar några dagar med skidåkning och primitivt husvagnsliv! =)

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *