Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hur packar man egentligen..?

Annandag jul! Vi har ägnat den här dagen åt att packa inför att resa till Åre. Det går inte så snabbt att packa när Linda ligger på soffan, Erik åker iväg för att köra mat några gånger under dagen.. tre små barn som behöver uppmärksamhet.. fyra stora barn som också behöver uppmärksamhet..
Förråden i källaren ser ut som kaos.. och där ska man försöka hitta allt vi ska ha med oss! Puh!

Att Linda inte är fullt så aktiv i packandet är nog det som stressar mig mest! Hon brukar ju vara ansvarig över såna här saker! I ärlighetens namn brukar jag nog nästan inte ens vara delaktig..
Och nu skulle Erik och jag ansvara över det här!
Första turen till husvagnen på vintern är ju även den som kräver mest planering när det gäller packningen. Allt måste med eftersom vi inte har något där innan..
Så.. det ska ju bli väldigt spännande att se vad som fattas när vi väl kommer på plats! 😉

Vad jag vet att vi fått med är skidutrustning och kläder. Sen om det är rätt kläder.. njae.. tveksamt. Iallfall ur Lindas synvinkel. 😉
Mat ska vi handla imorgon innan vi åker.
Sen behövs det några sladdar till husvagnen, men det är Eriks område.. så det bryr jag mig inte så mycket i. Necessärer packas imorgon bitti.
Skidvallan hittade jag inte. Fattar inte vart vallaboxen tagit vägen under sommaren?! Jag vet ju precis vart jag la den i våras när jag packade bort allt sån där. Måste varit nån gårdstomte som flyttat den. Hittar jag inte vallan innan vi åker är det bara att köpa nytt. Och sekunden efter jag köpt nytt kommer sakerna fram. Det är ju så det funkar här i världen. 😉

Det här har tagit oss precis hela dagen! Imorgon bär det av mot Åre! =D
Hurra hurra hurra! Ska bli så skönt att komma till fjällen och åka skidor!

26219626_10156161376303469_4639135138482363173_n

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

One thought on “Hur packar man egentligen..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *