Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Hur man matar barn!

Så var det dan före dan före dopparedan. =)
Är läget under kontroll? Hm.. kanske..
Men det är ändå nånting som inte stämmer.. för jag klev upp klockan 08.00 idag! På en lördag?! 😉
Det var nästan lite trevligt att få dricka varmt kaffe till frukosten istället för två timmar gammalt kallt kaffe. =)

Birk och jag äter frukost:

thumbnail_IMG_0607

Här äter Isabelle och jag mat.. för typ åtta år sen.. :

thumbnail_IMG_0608

Man ska ju inte ändra på ett vinnande koncept sägs det ju. Jag hittade ett sätt att få Isabelle att äta bättre när hon var liten. Om hon fick mata mig så fick jag mata henne.
Det trixet fungerar nog nästan på alla barn. =)

Efter frukosten var avklarad och bortstökad kom min mamma med leverans av golvskyddspapp. Så kunde vi fortsätta med julklappsinslagningen. =) Mixtrade på med det en stund och åkte sen på byn en sväng. Levererade mer julkakor till cigarraffären. Det är en faslig åtgång på det nu dagarna innan jul!
Det är likadant varje år. Alla tänker att dom ska baka själva.. dagarna går.. julen närmar sig.. och vips är det två dagar kvar till julafton och julbaket har inte blivit av.
Tur vi styr upp det åt dom som inte hunnit då. 😉

thumbnail_IMG_0610

Vi handlade det sista på affären.. eller ja, förhoppningsvis det sista. Antagligen kommer vi komma på att nånting saknas.. men men.. antingen får vi överleva utan det vi glömt eller så får vi panikhandla. Vi får se hur det blir.

IMG_0743

Resten av dagen har vi tillbringat hemma med matlagning och allmänt hemmafix.
Nu taggar vi för morgondagen!

Den startas med brunch klockan 10.00! Sen rullar det på med jobb, middag och uppesittarkväll. =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons